Urinatul si spalatul nu au nici un efect contraceptiv. daca lichidul preejaculator a ajuns in vaginul sau pe vulva ta, exista un risc de sarcina, variabil in functie de perioada ciclului menstrual in care te gaseai, dar care nu depaseste 25% in perioada de maxima fertilitate
Nu stim nici noi, daca nici voi nu stiti, daca s-a scurs(sau nu) lichid preejaculator.Ia-ti mai bine un test de sarcina ca sa fii sigura pe tine.
Buna!
Da,normal ca ai cum sa ramai insarcinata, in primul rand tu nu stii exact cat lichid s a scurs...in momentul in care lichidul reproducator ajunge in vagin,chiar si o picatura,exista posibilitatea de a ramane insarcinata, acum depinde!
Dar daca a ajuns in vagin, poti sa te astepti la o sarcina! Numai bine!
Hmm,sunt sanse dar destul de mici.Astepti sa vezi daca exista vreun semn,cum ar fi greata,ca nu apare menstruatia,sanii tari si durerosii, iar peste o saptamana de obicei cand ramai gravida curge niste sange, foarte putin si alte semne.In fine,nu cred e mare posibilitatea sa curga lichid pe langa prezervativ, si plus ca nu are aceleasi puteri ca sperma, eeste bine ca ai urinat pentru ca se zice ca asa elimini spermatozoizii dar nu stiu daca este adevarat.Trebuia sa te speli cu otet,am auzit ca asta chiar ii omoara.Dar oricum, este improbabil ca o picatura de lichid sa te fi lasat gravida, nu iti face griji.
Mersi de raspuns. oricum,nu pot sa zic ca a curs, doar sa se fi atins putin pentru ca a vazut si nu am mai continuat, si oricum daca e sa fi ajuns a fost doar la suprafata pana mea
sper doar sa-mi vina la timp doar ca stam cu stres atata timp
. Pot sa raman gravida in urma preejacularii?
Lichidul prespermatic este fluidul eliberat de penis inaintea ejacularii propriu-zise. Majoritatea barbatilor nu pot controla acest proces pentru simplul fapt ca nu simt cand apare. Acest fluid contine o cantitate de sperma care poate duce la aparitia sarcinii. Acesta este motivul pentru care coitul intrerupt nu este o metoda contraceptiva eficienta.