E amuzant era mai frumos daca ii explica-i ca te deranjeaza comportamenul lui, nu cred ca era necesar sa il alergi cu matura:p
)
Glumesti nu?
Daca ai fost la el, normal ca el s-a gandit ca veti face ceva. Iar tu daca nu voiai puteai sa pleci pur si simplu nu sa-l bati.
Cu matura?
bine i-ai facut.
Rau e probabil ca acum crede ca esti cam salbatica
Oricum conteaza ce ti-a zis el dupa toata faza asta. Daca a luat-o ca o gluma sau in serios. Eu zic ca na... e ca o gluma si nu e nimic rau in asta. Dar depinde de ce fel de persoana e el. Oricum sunt putine fete in ziua de azi care mai pun la punct astfel de baieti si ei si-o iau in cap. Te admir pentru curajul tau si sa stii ca am o prietena care tot asa reactioneaza la faze de astea... Ni ci chiar asa
dar totusi
te pup
Ce sa mai baiatu` avea chef de joaca. Tu si cu el singuri la el acasa. cate nu le trec baietilor prin minte cand au asa ocazii sa fie singuri cu prietena. Cred ca-ti poti imagina si tu.
LOL.Hai ca am ras cu lacrimi !
Nu nu e nimic rau in asta,(asta daca nu-i la vrajeala intrebarea ). Dar hai, fii si tu mai intelegatoare, numai fii chiar asa de violenta, totusi e iubitul tau
!
Of doamne ))
pe ziua de azi e prima oara cand m`a facut cineva sa rad
mersi, chiar aveam nevoie
.nu e ceva rau, chiar bine i`ai facut
o sa folosesc si eu metoda asta
.ok.Bine acum, nu stiu daca ai facut rau sau bine, oricum daca e un tip cu umor, cred ca l-ai facut si pe el sa zambeasca, si nu s-a suparat
. da mai multe detalii cati ani aveti, decat timp sunteti impreuna, este o rel.serioasa sau nu, el s-a suparat sau nu? daca tu ai facut ce ai facut in spirit de gluma si el intelege asta e ok, va mai si distrati, nu totul se rezuma la pat
Hai sa nu exageram si cu minciuni "i-am invinetit ochiul"
greu de crezut
doar nu esti nichita
DOAMNE! fataaaaa esti nebuna
Este barbat deci cauta sex... el iti propunea subtil dar nu trebuia sa reactionezi asa. puteai sa o dai si tu intr-o gluma sau ziceai ceva gen "Ceva ce merita avut merita asteptat" si pun pariu ca isi dadea seama si o lasa mai moale...am mai fost si eu la baieti acasa si sau dat la mine ba chiar miau peopus si i-am luat al misto.sau si rusinat si lea trecut
)
PWP :*:*:*
Habar nu am cati ani, dar presupun ca dupa atitudine nu mai mult de 16. Daca ma insel si ai mai mult de atat sa stii ca iti scapa esentialul:o relatie presupune si sex la un moment dat. Iar daca prima mea presupunere e corecta nu e corect faptul ca l-ai agresat.Trebuia sa ii spui frumos ca nu vrei sa mergi mai departe si ar intelege
Noi avem 16 ani si ne iubim de 2 ani asa suntem noi mai ciudati(adica avem idei ciudate) dar ochiul i l-am invinetit din greseala
Super tare daca si-a cautat`o...bravo! O fata cu caracter~
nu mi-asi fi dorit sa fiu in pielea lui in momentele alea
Roza mai devreme cu vibratorul si acum cu matura, ce urmeaza? cred ca intrebarile sunt puse la misto, dar ma bucur ca ne ai facut ziua mai frumoasa, in orice caz ai o imaginatie bogata
Nu sunt puse la misto stiu ca nu par credibile dar ieri asa s-o intamplat cu vibratorul cum spuneam suntem niste ciudati mai ales eu eu sunt cu bataia el e pervers deci ne potrivim de minune :X
Ai primit aici multe raspunsuri care te vor ajuta, dar am si eu o curiozitate: tu gandesti?
)))) wtf?
Nu mai pot de raaas!
Imi si imaginez o scena ca si cum a. ti fi fost in desene animate
Rau nu e. Ciudat, da!
Adica el saracu o fi crezut ca poate vrei si tu.
La parintii mei mama a preluat initiativa, pentru ca tata era prea rusinos)
Ai exagerat, chiar prea mult.ai innebunit? cum sa-i invinetesti ochiul? poate ramai fara prieten cu asemenea comportament animalic.
)
Serios cu matura?
Nu e rau dar mai bine ii explica-i ca nu-ti place ce a facut, decat sa-l alergi cu matura, era mai simplu.
Oricum saracu baiat l-ai pus pe fuga nu gluma
.
papa
Vezi ca-mi faci pofta iar.
Nu e nimic rau, daca asta e relatia voastra e foarte tare! Vreau si eu, ma primiti? Esti foarte tare tipo, tine-o tot asa.
Bafta.
Pai ce vroiai sa faceti? Sa cititi Dostoievski?
Transmite-i condoleante din partea mea.
Wow. Ce agresiva esti
. Nuj daca e ceva rau in asta. Poate la un moment dat o sa se satura sa primeasca chestii in cap.:p
ChocolateDroid întreabă: