E amuzant era mai frumos daca ii explica-i ca te deranjeaza comportamenul lui, nu cred ca era necesar sa il alergi cu matura:p
Tocmai cu matura, ma?
Doamne ce'am ras cand mi te'am imaginat cu matura in mana dupa el
)
Mai bine te asiguri ca a luat-o ca pe o gluma
Trebuia sa ii explici ca nu iti convine ce a facut... fara sa ai o matura, vaza, telecomanda sau orice altceva in mana
Lolz...Saraku` baiath...Mai bine ii spunea`i frumosh. Dar ori km am ras cu lacrimi
Ai facut bine)totusi lasand gluma la o parte cred ca ar fi trebuit sa-i spui intai ca nu esti de acord cu ce are de gand sa faca si apoi... puteai sa treci la...matura
)
la-i alergat cu matura
mie mi-a placut faza cu papucu in cap
i-ai invenetit ochiul
bine m-am calmat
) scuze acum...nu trebuia sa il bati cu matura desi cred ca si el a ras putin
trebui sa nu il bati trebuia sa ii spui ca nu vrei
.
Bine pa-pa ai grija de tine
Nu e foarte bine) pai asa se iubeste acum cu tocuri in cap il mangai putin cu matura pe spate
eventual il alinti cu 2, 3 palmute
(si alea tot din dragoste)
cum sa faci asa ceva?
nu crezi ca era mai frumos daca vorbeai cu el si exista acea comunikre care ii ft importanta intr-o relatzie?
nu`i bine c ai facut [-x
zice ca esti salbatica
daca din asa ceva reactzionezi in halul asta atunci ii grav
in plus sunteti impreuna si din moment c te`ai dus la el lui ia sarit gandul la atceva...
e si vina ta
trebuia sa ii explici ca mergi la el dar numai daca stati unu intr-un capat si altul in celalalt capat d camera
si poathe atunci era mai bine
saracul copil:-o...
nu mai fa asa niciodata si inceraac sa rezolvi lucrurile cu calm nu cu gesturi din astea animalice
Eu as fi facut mai rau
Adica totul merge pana undeva dupa care trecem la metode radicale
Banuiesc ca si el a luat-o ca gluma
Oricum faza cu matura e cam veche, e mai util sa ai un penar la indemana si scoti creioane/pixuri si i le arunci pe rand in cap
Oricum trebuie sa recunosc ca esti inventiva
Bah fata ai o imaginatie foarte bogata...ar trebui sa te faci poeta ) sincer. Sau mai bine du-te pana la psiholog, ai probleme serioase
ChocolateDroid întreabă: