| Ros33Blu33 a întrebat:

Azi dimineata m-am visat mireasa! Cand am ajuns la altar[stiu ca mai erau 2 mirese cu mine] popa mi-a zis "stii ce inseamna sa te visezi mireasa?" si i-am zis ca nu si mi-a zis ca moarte si mi-a zis ca o sa moara cineva mai mare cu 2 ani ca minestraight face
Ieri prietenu meu a visat ca eu nascusem un baiat
Si alalteieri am visat numai mirese. Nunta cu 3 mirese una langa alta, si cand am iesit pe strada in stanga si in dreapta erau numai miresesad CE INSEAMNAAA?crying Mi-e frica sa mai si dormstraight face

12 răspunsuri:
| membrugirl2010 a răspuns:

Eu am invatat la religie ca superstiile astea nu tin de Dumnezeu, ca este un pacat fata de Dumnezeu sa crezi in asa ceva.
Fii fericita cu sotul tau.

| membrugirl2010 a răspuns:

Acum vad ca e un vishappy. Nu ai de ce sa. ti faci griji.

| Muceas a răspuns:

Hmmm... Treci printre perioade grele? sad Pont: Nu incerca sa urasti sa visezi mirese... ca asa vei viza si mai multe happy SUCCES big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La naiba cu toate superstitiile astea... daca ar fi sa te iei dupa toate prostii astea nu ar trebui sa mai iesi nici din casa. Daca iti taie calea pisica neagra

| alexa_3497 a răspuns:

Oooooooooooooo asta e moarte sigur ai grija ce faci si pe unde umbli crying

| Sweety_3695 a răspuns:

Sincer, eu cred in asta.Si pe mine m-a visat cineva mireasa, iar in cateva zile mi s-a intamplat ceva fff rau.Era sa si mor.Si nu cred ca e o coincidenta.Mai cunosc pe cineva care a patit la fel in urma unui vis in care era mireasa.:-s. Sper sa fie doar un vis si sa nu prevesteasca nimic.Incearca sa te relaxezi, sa nu stai numai cu gandul la asta.Sanatate si numai bine:*

| saymoon a răspuns:

De ce naiba vreti s o speriati? Ros nu te lua dupa aia care zic ca i de rau.Nu e adevarat. Sunt niste vise iar la vise e vorba de emotii puternice. incearca sa gasesti motivul pentru care visezi astea, poate e vorba doar ca tu te gandesti la ele, ceea ce accentuiaza si mai tare frica.Calmeaza te si gandeste te ca nu i nimic, iar seara gandeste te la lucruri care ti fac placere: familia, pasiunile, etc. O sa vezi ca nu e nimic deosebit in visele astea. Pa si cred ca merge sa ti spun somn bun la noapte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu crezi in asta?! nu e adevarat daca ai visata asta o data probabil erai obosita. si acu te-ai gandit toata ziua la asta si ai visat... nu crede tot felul de prostii ca nu se poate sa prevezi moartea. doar Dumnezeu stie, sa nu-ti fie frica. si eu cand eram mai mica credeam in fantome dar de land mi-a tinut un discurs maicamea nu mia mai fost frica. si oricum n-are nici un sens. sper ca ti-am fost de ajutor

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Si eu visez constant ca sunt mireasa sau ca nasc dar nu le bag in seama, sunt doar refularii ale subconstientului.
De ce crezi ca e vorba de moarte cand poate tu, ca orice fata, te vrei mireasa si de-aia visezi asa?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele apar din subconstient. Sunt dorinte sau temeri sau poate imagini din zile anterioare pe care le-ai vazut la TV in reviste etc.
Poate ai vazut vreun film decurand si ti-a ramas in subconstient. E o prostie chestia asta cu visele. Nu te mai speria degeaba. A fost o simpla coincidenta ca prietenul tau a visat ca ai nascut un copil...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insemna moarte.

| Melinda199 a răspuns:

Eu urmeaza sa am nunta si ma.visez des in rochie, asta nu cred ca inseamna neaparat moarte in cazul meu.