In primul rand nu trebuie sa fi atat de imotiv. ai spus-o chiar tu, viata merge inainte, ce crezi ca totul se opreste la o singura fata? DA! am inteles ai iubito, inca o iubesti, dar gandeste-te bine cat de usor a trecut ea peste tot. E adevarat ca nu e usor sa uiti totul atat de repede, o sa mai treaca cateva zile, poate cateva saptamani pana o sa reusesti sa-ti revi, sa spunem asa. Ideea e ca atata timp cat paritii ei nu sunt de acord cu relatia asta nici macar nu trebuie sa incerci sa te impaci cu ea, mai ales ca din cate am inteles eu din povestea ta ea nu a fost prea interesata de tine.
Daca a trecut atat de usor peste aceasta despartire inseamna ca nu a tinut la tine atat de mult cat ai crezut.O sa treaca, ceva timp pana o sa-ti revi. Parerea mea este sa n-o mai cauti, daca te-ar fi iubit cu adevarat nu ar fi tinut cont de parerea celorlalti ci doar tu cu ea contati
Stii ce cred eu? ..Ca nu ar fi trebuit sa va despartiti din cauza parintilor! De mult aveam si eu prietene care aveau parinti cam comunisti sa zic asa si stiu cum este dar ele continuau sa se vada cu prietenii lor fara ca parintii sa stie si era bine.
Sincer cred ca parintii ar trebui sa inteleaga ca voi doi sunteti fericiti unul cu celalalt, ca va completati si va iubiti mult.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea sa vezi daca ea mai vrea sa fie cu tine.
Si da, viata poate merge inainte dar de ce sa pierzi un om asa de important pentru tine? ...de ce sa-ti traiesti o perioada din viata in alb si in negru pentru ca nu sunteti unul cu altul?
Mult succes! :*
Daca tu crezi ca ea a trecut foarte usor peste asta atunci poti si tu.mai cunosti o fata 2 3 mai iesi la o bere cu prieteni fiindca fete mai sunt si nu are rost sa stai suparat pentru ca asa e viata nu este dreapta, iar noi trebuie sa invatam ca trebuie sa trecem peste orice in viata asta cu zambetul pe buze si cu gandiri pozitive.nu ai de unde sa stii daca a trecut asa usor peste aceasta relatie decat daca ti.a zis ea sau ai vazut.o de mana cu altul, dar privind din alte circumstante sincer nu stiu.Succes! oricare ar fi decizia ta!
Wow mai inteles perfect...
Acum. pe Facebook Mi-a zis ca nu ii mai place de mine...Si mi-a intors-o p-aia cu parintii, a rastalmacito... Nah ma rog. Mz fain, mai inteles super bine! XD Mi-ai dat un sfat super.
Mai taie din ea dao draq
. las-o frate dac a trecut asa usor peste relatie e clar ca avea pe atlul k?
treci peste si dau dq.