| demonykangel a întrebat:

Baiatul de care imi place este foarte timid iar cand vorbesc cu el fata in fata nu prea raspunde la unele intrebari...Numai atunci cand am vorbit cu el la telefon eu i'am spus ca imi place de el si mi-a zis ca si lui si inca foarte mult.Si am decis sa fim impreuna.In primele zile totul a mers foarte bine dar prietena mea a tot incercat sa ne desparta si se pare ca a reusitsadNu este nici cu ea dar tot timpul cand il privesc parca am in fata soarele si sunt sigura ca si pentru el e la felchiar daca uneori ma ignora face asta ca sa nu sufere mai mult si el.Tot timpul cand e cu prietenii vorbeste mereu cu mine dar cand e singur nu.Intr'o zi stateam cu 2 baieti iar el se uita la mine si mi-a zis:"Aaa.deci o arzi cu 2?"bine a spus asta ca un fel d gluma dar daca intr'adevar nu ii pasa de mine nu m'ar intreba lucrul asta de fiecare data cand stau cu altcineva. Voi ce credeti TPU?

Răspuns Câştigător
| RougeEttiquete a răspuns:

Eu cred ca baiatului respectiv ii place de tine,iar despre,, prietena" aia a ta, pot spune ca nu iti e o prietena adevarata. Daca stia ca iti place asa mult de el ea nu trebuia sa va desparta.Cred ca daca te-ai apropia mai mult de baiatul acelea, l-ai mai suna din cand in cand, poate ca ar fi la fel ca la inceput. Sper ca te-am ajutat:*

4 răspunsuri:
| speechless070 a răspuns:

Simplu. Te vede ca pe o prada, nepasandu-i de sentimente. Tot ce vrea este sa te faca sa suferi dupa el, sa se simta el bine.Inca te mai iubeste dar el vrea ca tu sa-i spu lucrul asta sa se simta el cu prada intre dinti, daca ma intelegi. Sfat:lasa-l nu-i de nasul tau, uita-te in jur si o sa vezi ce baieti minuna-ti vei gasi. Succes!

| speechless070 a răspuns:

Simplu. Te vede ca pe o prada, nepasandu-i de sentimente. Tot ce vrea este sa te faca sa suferi dupa el, sa se simta el bine.Inca te mai iubeste dar el vrea ca tu sa-i spu lucrul asta sa se simta el cu prada intre dinti, daca ma intelegi. Sfat:lasa-l nu-i de nasul tau, uita-te in jur si o sa vezi ce baieti minunati vei gasi. Succes!

| marya a răspuns:

Singurul lucru care il poti face e sa vorbesti cu el si sa lamuriti lucrurile.
Explicai ca prietena era geloasa si a vrut sa faca numai rau.
Daca nu ai curajul sa faci asta, poti sa te uiti frumos la el ca si pana acum si mai pe romaneste "sa te dai la el " tongue

| Iuli_9028 a răspuns:

Chestia e ca tipul te place:X:X, iar despre prietena ta.mai da`o inclo de nesimtita, ast aincearca toti astazi