anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băieți,confirmati faptul ca mărimea la penisul vostru coincide cu mărimea incaltamintei?

Răspuns Câştigător
| Necunoscut112 a răspuns:

Poate impartit la 2

| BassHunter13 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Nici impartit la 2 nu merge! Sunt doar simple vrajeli!

| Necunoscut112 a răspuns (pentru BassHunter13):

Da,ai dreptate. am vrea noi laughing

| BassHunter13 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Nu cred ca ati vrea! Ce sa faci cu un penis de 21-22cm cand adancimea vaginului ii intre 9-13, 2 centimetri! Jumatate din penis ramane pe afara! Deci fara rost! Doar chinuri!

19 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu port atat de mult la incaltaminte.

| LineGuide a răspuns:

In ce sens? Strict numeric?

| DorelExpertu a răspuns:

Hmm doar daca pui 2... 44cm nu cred...

Răspuns utilizator avertizat
| vrelian a răspuns:

Eu credeam ca marimea penisului este aceiasi ca si lungimea unui brat. tare nu? dar daca asta se aplica la oameni zic asta cu incaltamintea cum este in cazul cailor? aia au copita f mica dar au ditai pulanu.la cai probabil se ia dupa lungimea cozii.ce mai idei si pe voi.de unde va vin astfel de idei? sau le auziti pe sant de la mai stiu eu ce babe frigide sau care n-au facut in viata lor sex.dar daca tu ai o scula ca si lungimea pantofului ce pot sa spun este
1.ori ai la picior 12 cm si ti se pare normal
2.ori ai o pl.a cit un prun pl...a de copil nebun, daca ai auzit cintecul ala. tare de tot melodia aia. daca ai asa o scula atunci o sa ai multe admkiratoare dornice sa vada si sa incerce, dar nu stiu din ele cite or sa stea cu tine dupa.bien ca mai depinde si daca scula aia este functionala. daca e doar asa de decor si stai si te uiti la ea tot naspa e.

| xanderblackx a răspuns:

Masurat in ce? tu gandesti ce vorbesti? nu e adevarata aceasta ipoteza "babista"... numai bine

| PastramăDeElefant a răspuns:

Cee? nu. "nu cred" ca poti compara marimea penisului cu ceva! zi si mie cu ce compari penisul unei balene? si da balenele au penis

| Veleno1 a răspuns:

In niciun caz, dar poate conteaza putin si inaltimea sau nu stiu, dar faza cu incaltamintea laughing eu am 1, 92 si port 45 ar trebui sa o am de 45laughing?

| Nim3niAltul a răspuns:

Si eu port 45 la pantofi si nu am 45 in penislaughing as vrea eu

| LineGuide a răspuns (pentru Nim3niAltul):

Te asigur ca nu ai avea ce face cu 45, si poate ai murii masturbandu-te, si nimeni nu te-ar dorii.Te asigur ca nu 45 de mc sunt ceea ce isi doresc femeile, ci maxim 25.45 e aproape dublu.

| Nim3niAltul a răspuns (pentru LineGuide):

Nici nu imi doream asta stai linistia.doar facem glume pe seama intrebarii pusehappy cati ani ai?

| LineGuide a răspuns (pentru Nim3niAltul):

Stiu ca e greu sa faci diferenta...si ca numele meu e greu de descifrat, dar sunt baiatlaughing

| MadalinLostRoad a răspuns:

Ce intrebare ciudata! tu gandesti? laughing in nici un caz nu poti avea penisul cat marimea incaltamintei! asta e o nebunie! si chiar de ar fi asa mai taie din ea da-o dracu! unde ai folosi asa ceva?

| motherf a răspuns:

Eu port 43 deci...Nulaughing

| Empancilareasufletului a răspuns:

Nu neapparat

| UsErNaMe1234567123 a răspuns:

Daca nu ti.a mai crescut picioru de la 1 an si acu ai 17, da rolling on the floor))