De varianta romaneasca, DROGOBETE (24 februarie), ce zici?
Mi s-a acrit de sarbatorile,, imprumutate''
Da, banuesc ca tuturor indragostilor le plac cadourile, indifent de ocazie.
Cam aiurea. adica na, fetelor le plac tot felul de ursuleti cu inimioare si chestii de genul, dar la baieti? foarte aiurea.
Stiu si eu. chesti personalizate(cani, tricouri, perne...)
Sa vedem ce zic baietii, ce cadouri ar vrea sa primeasca de la iubite!
Drogobete? Ce e asta, ceva cu droguri? Poate http://en.wikipedia.org/wiki/Dragobete
@Endo: Daca as fi avut mai in jur de 20 de ani, as fi preferat un b**. Asa, avind in vedere ca acush fac 35, as prefera o zi libera in care nefasta sa stea cu copchilu' si eu sa ma duc la bere cu baietii. Asta ar fi cel mai frumos cadou posibil.
Unul il banuiesc eu care ar fi
, dar e prostesc ca intai trebuie sa ii duci cadou si sa o duci la restaurant, dar culmea ca in alte zile ale anului, nu trebuie sa faci inainte cele 2 chestii. dar na, asta e prostia poporului, daca cineva "sarbatoreste" 14 feb, asa trebuie toti, cica.
Rau ai ajuns
. minte si tu ca e ceva intre viata si moarte la amicul, si tai-o.
Esti dragut, mersi ca m-ai corectat (imi era foame )![]()
Ideea era sa petreci cu iubita, nu sa-i lasi copilul pe cap.
El se referea la cadouri. Pai petreci... pina te saturi de petrecut si mai vrei sa scapi si tu macar citeva ore.
Nu-mi plac cadourile. De orice fel.
Oricum, aș fi tâmpit să zic că nu mi-ar plăcea un X6 dar nu pot spera la asta. Poate aș aprecia dacă ar face ceva care să mă surprindă cu adevărat, ceva să mă lase cu gura căscată, nu neapărat material. Sau dacă nu... măcar s-o lase pe ea cu gura căscată dacă înțelegi unde bat
"Baietilor le plac cadourile de "ziua indragostitilor"?"-Pai esti baiat. Tie iti plac?
Nu imi plac cadourile in general, daramite de ziua aia absolut prosteasca.
"Nu imi plac cadourile in general"-Cum sa nu-ti placa cadourile? :o
Daca tie iti plac si la alte milioane le plac, nu inseamna ca trebuie si mie
. prefer mai mult prezenta persoanei pe care o iubesc decat un cadou tampit
Da, aiurite intrebarile alea. De parca n-ar trebui sa stie toate ca toti asteapta sa fie blowed...
Ce naiba ai si tu si kodrutz nu stiu. oral se poate cere / face doar pe 14 feb, in restul anului e ceva "rau" sau care e faza? cam aiurea ar fi "relatia" aia.
Fiindca ala ramane totusi cel mai bun cadou.
Pe 14 ar fi un oral aniversar. SPecial. Deep throat de 14 februarie, oral mai plictisit in restul anului, asa. Eventual un slap happy de 14.
"oral mai plictisit in restul anului, asa." halal de relatie ar mai fii si aia
, asta e clar.
Mai plictisit fata de un DT la mare arta. Nah, nu poti sa le ai pe toate tot timpul anului.
Zici tu
. dar nu poti stii relatia altora
Bine ca mi-ati dat idei de cadou
) si eu care ma strangeam de buzunar sa pun un ban deoparte, aflu ca un bl*wjob e in trend.
Esti fata?
La ultima verificare eram.
Na, depinde de baiat. cum am zis mai sus, nu imi plac cadourile "materiale" cum sa le zic eu. si la faza cu "oral cadou special" mi se pare aiurea. de ce ar trebui sa fie ceva special pe 14 (parca e o zi minune)) si in restul anului ce? se uita la tine? nu. de aia zic ca e aiurea. oricum la faza cu " cadouri pentru baieti de 14 feb mi se pare aiurea, parca devin si baietii fetite pe zi ce trece. cine stie. ultima oara cand am "verificat" era o zi care i-o daruiai iubitei, ciocolata, un buchet de flori in cap
, restarurant si noapte se inchieie cum are fiecare noroc.
Nu stii de gluma mah.
Nu trebuia sa iei treaba cu oralul asa in serios.
Ba, ia mai termina cu restaurantele ca n-are lumea bani sa vina la restaurant ca sa-ti dea tie bacsis. Huoo!
Lasand gluma la o parte, sa stii ca am observat ca pe 14, barbatii dau bacsisi mai mare. cred ca e o chestie care le exita pe femei cumva, ca altfel nu imi explic
)
Iti dai seama ca era in spirit de gluma faza cu oralul. Nici nu-mi aduc aminte daca, si ce am facut eu cadou unui barbat pe 14 feb. Cred ca nimic.
Chiar nimic? naspa. o imbracaminte sexy acolo macar
ce naiba
Ceva de genul?=))) http://www.shopmania.ro/adult/p-chiloti-cu-trompa-elefant-99484832
Ma referea ca tu sa porti ceva sexy, nu sa ii cumperi chestia aia "lui".
Ehhh,asta-i de la sine inteles. Oricum, nu te imbraci asa numai in ziua aia, e ca la bl*w, cand ai chef
))
Inimioare de plus si lumanari parfumate.Ce ti-ai putea dori mai mult.Pacat ca prietena mea ma intreaba ce vreau.
anonim_4396 întreabă:
CaliforniaLove întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bubuxx întreabă: