| Dana2103 a întrebat:

E bine la 17 ani să am penisul de 16 cm?
Fetelor, e bine baiatul la varsta lui? Voi ce spuneti? Eu i-am zis clar ca nu sunt pareroloaga, cel putin nu pe subiectele astea.

32 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca te cheama Dana cu adevarat, există o problemă in acest caz.

| Dana2103 explică (pentru darrio2007):

Nu mi pasa ce problema ai tu de zis

| darrio2007 a răspuns (pentru Dana2103):

Habar nu ai ce ai scris in postare.
„E bine la 17 ani să am penisul de 16 cm?". Tu ai scris asta.

El a scris, nu eu, ala card mi-a trimis mesaj
Lasa ce am eu habar si ce nu.

Acum am inteles ce vrei sa spui. Daca puneai niste ghilimele la ce a scris el, intelegeam din prima. Scuze!

Scuze si eu pentru lipsa ghilimelelor

E ok. O dupa amiaza placuta in continuare!

| Mosotti a răspuns:

Intrebarea lui e generala si e incorecta pentru ca depinde de fata, un penis de 16 cm sa zicem, la una stimuleaza toti receptorii nervosi din vagin, adica atinge tot vaginul, la altele acelasi penis nu atinge chiar tot si deci femeia aia este mai putin satisfacuta.
Cam asta e raspunsul pentru el.

Deci e f bine si asa pentru unele, nu e bine pentru altele, adica pentru alea de au vaginul mai mare decar poate stimula penisul lui. E ca si cum ai un pix de 10 cm si bagi intr-o sticla de 15 tinandu-l de sus, nu o sa poti sa creionezi fundul sticlei ca nu ajunge acolo.

Eu acum zic sincer, am un amic care o are de 13, 5-15 in erectie, arata alfa, a spart la femei doamne, de la 15 ani si pana acum la peste 40. F multe il vroiau, se culca cu ele si alea il vroiau pentru o relatie serioasa, deci e f clar!

| Dana2103 explică (pentru Mosotti):

Vaginul nu e prea lung, el nu stie asta
Pe noi ne intereseaza grosimea si mai ales, stentia in general
Asa si o fata poate s o faca mai bine ca un baiat, fara penis, si doar pentru ca e mai atenta si se concentreaza pe partenera

| Mosotti a răspuns (pentru Dana2103):

Pai da, si grosimea ca poate si asta conteaza la stimulat centrii nervosi in vagin, ca daca e prea subtire, poate nu freaca indeajuns peretii vaginului.

| Dana2103 explică (pentru Mosotti):

Pai rolul grosimii e sa ne dilate jos, sa putem naste mai usor
Dar al lungimii care e? Sa ne sparga uterul? Mie nu-mi place masochismul asta

| Mosotti a răspuns (pentru Dana2103):

Ziceam ca rolul lungimii ar fi daca vreuna are vaginul putin mai lung, dar daca nu exista sa ceva, aia e, oricum daca penisul e mai mic decat vaginul, nu e okey, ca nu ar atinge in totalitate centrii nervosi toti. Eu sincer nu stiam ca nu exista mai lung sau mai scurt. Grosimea nu are treaba, femeia e facuta sa se dilate la nastere oricum ar fi.

| Celcestietot a răspuns:

Sa ai? Sa iti spun Dana sau Dani? Oare ar trebui sa iti mai raspund la notificarile cu tentativa de troll, Dane thinking

| Dana2103 explică (pentru Celcestietot):

Nu era comentariul meu laughing nu eu sunt autoarea
Si nu, nu mi mai raspunde, mersi

| Celcestietot a răspuns (pentru Dana2103):

Puteai sa mentionezi asta, nu sa ti-o bati de noi, dar, cum a spus si darrio2007 :,, E ok. O dupa amiaza placuta in continuare!''

In loc sa clarifici situatia calm si sa iti ceri scuze pentru postura in care ne-ai pus, tu imi spui (asa in nesimtire) sa nu iti mai raspund. Esti o scorpie happy?
Apropo, cu placere!

laughing calm, au sters cei de la TPU detaliile
Nu cer scuze cand vor altii sa ma simt vinovata

Sterg doar in jos, nu in sus. De ce ti-as fi raspuns prima data ca sa te simti vinovata? Nu a fost nici un fel de atac, dar in cazul tau asupra mea, da.

| Sofer a răspuns:

Îl are suficient de mare.

| Celcestietot a răspuns (pentru Sofer):

Utilizatorul supadeceapa doreste mai mare, pentru ca nu-i ajunge. Ce facem, bro?

| Sofer a răspuns (pentru Celcestietot):

După tot ele se plâng ca le doare de la un penis foarte mare.

| Celcestietot a răspuns (pentru Sofer):

Bineinteles ca tot ele se plang happy! Ca sa reproduci o asemenea remarca, trebuie sa fii virgina sau proasta de amuzanta, iar pe mine m-a cam facut sa radhee hee.

| Dana2103 explică (pentru Sofer):

Cine s-a plans, mai, la tine?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cât un muc.

| Dana2103 explică:

Da tu cu cine te certi? Ca mi apar mie notificari

Nu iti scriam tie, ci unui domn, si nu ma cert, este calma discutia happy.

A,acum esti calm? Ah
Va rog eu, in privat, nu pe intrebarea mea

Eram de la inceput calm happy. Ok, nu o sa mai vezi comentarii aici pe banii tai si pe intrebarea ta.

| RazvanLegendaVie a răspuns:

? Cu ce te pot ajuta mai exact?
Cu cât o ai mai mare cu atât fata o să aibă un orgasm mai real.

| Kajun a răspuns (pentru RazvanLegendaVie):

Cine te-a mințit în halul ăsta?

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
In primul rand, Dana, poate nu sti, dar nu exista marime standard, pe varste, la penis. Asa cum d-rele au sanii de diferite marimi si forme, asa e si cu penisul, la barbati.
Marimea medie a penisului in Romania e undeva la 15-17 cm. Exista si mai mari, dar cele mai multe sunt undeva la marimea asta, sau mai mici.
Pana cand barbatul e in pubertate, pana la aproximativ 18 ani, cat corpul inca se mai dezvolta, penisul ar mai putea creste in marime. Dupa, nu.
Unele fete prefera penisul mare. Altele prefera pe cel mediu. Un menis mare, care nu e folosit cu grija si corespunzator, poate cauza partenerei numai durere, disconfort, nicidecum placere.
Sper ca te-am lamurit!

| Dana2103 explică (pentru Octavian81):

Nu e vb de mine dar multumesc

| Octavian81 a răspuns (pentru Dana2103):

Ti-am spus ca informatie, sa il informezi.