Buna, din moment ce nu -v-ati protejat, normal ca sunt sanse sa ramai insarcinata. Durerile de burta sigur nu sunt de la sarcina ca simptomele apar cam la 2-3 saptamani de la sarcina, asadar din alta cauza ai dureri de burta.
Fa-ti un test de sarcina peste 2 saptamani si pe viitor cauta o metoda de protectie ca nu e de glumit cu asta.
Acuma nu ai de unde sa stii mai ast un pic dar vb cu el si intrebare ce o facut daca e asa ia postinor
E prea devreme abia dupa 2 saptamani o sa ai senzatii in caz ca esti insarcinata ![]()
daca te doare burta inseamna ca ai stat prea mult dezbracazta si ai racit,
fa un test de sarcina dupa 2 saptamani
Normal ca poti ramane insarcinata, mai ales daca si-a dat drumul in tine.Si chiar daca nu ar fi facut asta, tot exista o sansa cat de mica din cauza lichidului preejaculator
Da ai 100% sanse dar asta poti afla peste 3 saptamani cu un test de sarcina! dupa 2 saptamani embrionul este format si poti sa iei si 2, 3, 4, 5, postinor ca degeab, uite cazul meu
nu mai risca asa am facut si eu si uite... avort
protejeaza`te
Da ai 100% sanse dar asta poti afla peste 3 saptamani cu un test de sarcina! dupa 2 saptamani embrionul este format si poti sa iei si 2, 3, 4, 5, postinor ca degeaba, uite cazul meu
nu mai risca asa am facut si eu si uite... avort
protejeaza`te
560 lei noi.in 5 min a fost gata cu anestezie totala, cabinet particular
Buna![]()
nu te speria, a trecut abia 1 zi.nu poti ramane insarcinata.
dapa maxim 2 saptamani poti verifica daca esti insarcinata!
deodata ce el nu a ejaculat in tine.nu poti ramane insarcinata:-d
dupa ce trec 2 saptamani fa-ti un test de sarcina!
iar cu dureerile de burta.mergi la un medic sa te consulte, sa iti zica el mai sigur ce ai!
bafta
Pf. nu si-a dat drumu in mine. dar daca imi amintesc bine am facut'o acum 2-3 saptamana. nu mai stiu exact.
Am fost la farmacist si mi-a dat postinor si mi-a zis ca nu crede ca as putea fi insarcinata... deoarece peste o luna se afla sigur...
eu totusi am luat postinor.