| cosmin23a a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine cu o dilema. De ceva timp cunosc o fata si o plac foarte mult dar imi e teama sa-i spun ceva sau sa fac un pas. Mi-e teama ca poate ma va respinge si apoi nu as mai putea sa fiu prieten cu ea, cum sunt acum. Ea e foarte frumoasa si nu cred, adica sunt 99% sigur, ca nu ma place. (Sunt mai pesimist) Spuneti-mi ce sa fac, sa incerc sa vad daca ma place sau sa las totul asa si sa ramanem prieteni?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cosmine,''apropie-te'' încetuţ de ea.Fii mai drăgăstos decât erai până acum şi observă-i reacţia.
Drăgăstos dar NU insistent.
Îţi vei da seama după reacţia ei dacă te place sau nu...şi dacă totuşi nu-ţi vei da seama, poate te gândeşti să-i spui ce simţi...e bine să ştie.Asta nu înseamnă că vei pierde prietenia cu ea pentru că, dacă e să se întâmple asta, sunt sigură că vei fi pregătit să îi explici multe lucruri şi să ţine-ţi prietenia în frâu.
Succes!

5 răspunsuri:
| seby19 a răspuns:

Oricum bine nu iti faci daca nu ii spui ca iti place de ea. Intalneste-te cu ea, spune-i ca o placi si vrei sa fiti impreuna. Vezi ca o s-o spuna pe aia cu mai bine ramanem prieteni. Spune-i clar ca nu esti interesat de asa ceva dupa ce i-ai marturisit sentimentele tale. Dupa asta poti sa ii multumesti pentru timpul acordat, ii zambesti si pleci. Incearca totusi sa nu pari dezamagit.

| AnneMarie27 a răspuns:

Pai incearca sa faci anumite gesturi fata de ea [de ex imbratisari; pupici pe oraji ]Poate iti va raspunde si iti vei da seama daca te place.A doua varianta ar fi sa te apropii mai mult de ea ca si prieten...Si sa ii spui ca o placi si sa o intrebi daca simte acelasi lucru[nu cred ca va schimba cu nimic prietenia voastra, mai ales daca o sa va intelegeti mult mai bine...Si mie mi s-a intamplat chestia asta si i-am spus ca Nu si relatia noastra de prietenie este la fel ca inainte]Bafta:*!

| neutrino a răspuns:

Daca tu crezi ca nu te place, ce motivatie ai sa te tii dupa ea?

| Mlov3u4ever a răspuns:

Ti-a dat vreun semn pana acum ca te place? Daca da spune-i ca o placi si vezi ce iti spune ...mai bine asa decat sa tii in tine secretul, daca nu-i spui vei suferi mai mult.Asa stii ce simte si ea.Succes!happy

| LastBlacker a răspuns:

Da? pai roaga pe cineva sao verifice in spate, ca poate are 3 gauri...