Cosmine,''apropie-te'' încetuţ de ea.Fii mai drăgăstos decât erai până acum şi observă-i reacţia.
Drăgăstos dar NU insistent.
Îţi vei da seama după reacţia ei dacă te place sau nu...şi dacă totuşi nu-ţi vei da seama, poate te gândeşti să-i spui ce simţi...e bine să ştie.Asta nu înseamnă că vei pierde prietenia cu ea pentru că, dacă e să se întâmple asta, sunt sigură că vei fi pregătit să îi explici multe lucruri şi să ţine-ţi prietenia în frâu.
Succes!
Oricum bine nu iti faci daca nu ii spui ca iti place de ea. Intalneste-te cu ea, spune-i ca o placi si vrei sa fiti impreuna. Vezi ca o s-o spuna pe aia cu mai bine ramanem prieteni. Spune-i clar ca nu esti interesat de asa ceva dupa ce i-ai marturisit sentimentele tale. Dupa asta poti sa ii multumesti pentru timpul acordat, ii zambesti si pleci. Incearca totusi sa nu pari dezamagit.
Pai incearca sa faci anumite gesturi fata de ea [de ex imbratisari; pupici pe oraji ]Poate iti va raspunde si iti vei da seama daca te place.A doua varianta ar fi sa te apropii mai mult de ea ca si prieten...Si sa ii spui ca o placi si sa o intrebi daca simte acelasi lucru[nu cred ca va schimba cu nimic prietenia voastra, mai ales daca o sa va intelegeti mult mai bine...Si mie mi s-a intamplat chestia asta si i-am spus ca Nu si relatia noastra de prietenie este la fel ca inainte]Bafta:*!
Ti-a dat vreun semn pana acum ca te place? Daca da spune-i ca o placi si vezi ce iti spune ...mai bine asa decat sa tii in tine secretul, daca nu-i spui vei suferi mai mult.Asa stii ce simte si ea.Succes!