Nu te place, se da la tine doar asa la vrajeala![]()
gandeste-te, tu daca ai place un baiat ai putea uneori sa vorbesti cu el, iar uneori sa nu-ti pese de el?
probabil tipu nu are prietena, nu-i place in mod special nici o fata
si el incearca cu toate
si apoi vede care pune botu'
deci lasa-l in pace si cauta altul ![]()
Nu stiu ce sa zic. orice ai face nu i arata ce simti cu adevarat pentru el. E mai bine asa. Incearca sa il faci sa te doreasca si sa ii lasi impresia ca nu te poata avea! Daca e obinuit sa se dea la toate fetele si ele sa accepte tu vei fi o provocare si usor poate va incepe sa se poarte diferit! Succes!
Sa-ti vezi de treaba ta si de invatatura, dupa cum il descrii este un fustangiu tipic. Esti foarte tanara, ai timp de prieteni(iubiti) colo catre 18 ani sau chiar dupa, cand o sa ai mai mult discernamant si experienta de viata si o sa poti alege in cunostinta de cauza. Sa cresti mare si numai bine!
Pai...eu cred ca daca se da la alte fete nu prea are de gand sa fie o relatzie serioasa intre voi.Nu ai specificat daca e mai mare decat tine. Daca e mai mare nu prea cred ca ai sanse
. stiu ca noua fetelor ne plac baietii mai mari dar si baieti cauta acelasi lucru.Eu te sfatuiesc sa gasesti pe cineva apropiat de varsta ta!:*:*:*Sper ca te-am ajutat
.