La cei 14 ani ai tai, problemele de ordin medical care pot aparea sunt multe si unele chiar grave.Tu cum nu mai esti virgina, deja nu mai are rost discutia asta.Cat timp va protejati,iar tu ai simtul responsabilitatii de a merge periodic la cate un consult ginecologic,ceea ce ma indoiesc, nu aveti decat.
Sincer acum, la 14 ani nu ai alte prioritati? Nimeni nu e in masura sa te judece, dar la 14 ani daca te alegi cu o sarcina sau o boala venerica,ca sa nu mai vorbim de alte consecinte,de care sigur nu stii, va fi sigur o trauma pentru tine. Daca alegi sa-ti continui viata sexuala, mergi la ginecolog.Riscurile medicale pentru tine sunt uriase si nu merita sa risti.
In plus, ceea ce vreau sa-ti spun e ca dragostea nu se demonstreaza prin sex, cel putin nu la 14 ani.Prietenul tau cati ani are? El are suficiente informatii in ce priveste subiectul asta, are habar la cate riscuri te supui tu?
Din moment ce nu mai esti virgina (ceea ce mi se pare cam urat la varsta ta, dar nu comentez acum) ai putea sa o faci. Depinde ce intelegi tu prin cuvantul ''virgina'': daca te-ai dezvirginat singura, esti virgina in ciuda absentei himenului si un baiat care te iubeste trebuie sa aiba incredere in tine cand ii spui ca totul a fost un accident, iar daca te-a dezvirginat un baiat atunci intr-adevar nu mai esti virgina. Si totusi... la varsta ta esti cam micuta si ai putea avea probleme pe viitor + ca exista multe alte moduri prin care va puteti excita fara sa o faceti(petting-ul), dar daca tu iti doresti asta, nu e nimic gresit. Oricum nu uita ca sexul nu e singurul mod prin care ii poti arata unui baiat ca tii la el si el te poate parasi foarte simplu dupa ce o faceti si vei avea tu de pierdut(o reputatie proasta daca el se lauda cu ce a-ti facut voi).
Si ce vrei? Sa te laudam pentru asta? Eu ti-am fi spus sa stati la locul vostru si sa nu va distrugeti,dar la ce folos, de acum e viata ta, dar maine poimanine s anul vii la mama cu nepotelul in brate draguta
Deja e al 2lea? Adica nu stiu dar ar trebui sa ai mai multa grija de tine, poate asa ai zis si cu primul (daca nu au fost mai multi) ca va iubiti si dupa aia te.a lasat cu buza umflata. Trebuie sa fi sigura ca relatia merge, altfel eu nu as face.o, eu am 15 ani si mi.am inceput viata sexuala insa cu cineva in care am avut si inca am incredere, cu care sunt sigura ca relatia dintre noi o sa mearga in continuare
Ghinditiva bine! daca simtiti ca nu sunteti pregatiti mai bine no faceti si peurma sa regretati! dar daca sunteti pregatiti facetio!
bafta! Dar aveti grija!
Intrebarea asta isi avea mai mult rostul daca erai virgina.asa ce rost mai are?! Cand ai facut-o la inceput nu credeai ca e un lucru bun? Acum de ce crezi ca nu ar fi?
Doamne la 14 ani si deja ai avut inainte un baiat...![]()
Mah eu nu zic sa faci asta esti mica si naiva altfel nu pot intelege cum de numai esti virgina la varsta asta
poate doar daca te-ai dezvirginat tu singura...
cu timpul vei ajunge sa fii considerata o parasuta ca se duce vestea prin oras...
Nu va mai mirati ca copii isi pierd virginitatea la varsta mica, suntem in secolul vitezei
Foarte tare eu la 17 ani sunt ![]()
ma rog lasa`ma pe mine pai depinde de cand sunteti impreuna daca ti-a propus asta vezi sa nu fi zis asa doar ca sa te determine s o faci cu el... baietii pot minti mult iti spun din propria experienta, uite daca nu ma crezi iti dau un exemplu fostul meu prieten cand ne-am certat prima data a plans pana i a venit rau s a taiat pe maini a facut o faza urata rau in fata parintilor ca apoi sa mi spuna multe cuvinte urate si ca nu m a iubit niciodata...
Vezi si tu cat iti arata ca te iubesti si cat timp reista intr o relatie fara sex... sa nu vrea doar asta.
funda?
Aoleu...chiar nu mai esti virgina? Si la ce virsta ti-a vizitat pussy? La 9, 10 sau la 12 ani? Ce tare! Chiar ati vrea sa faceti dragoste? Ce tare!
Nu sunteti siguri ca e un lucru bun,Doamne fereste,dar mai ales tu ca ai atita experienta cum poti sa te indoiesti ca sexul ar putea fi un lucru rau? Voi va iubiti dar nu va vine a crede si adica doar sexul va poate confirma asta:"Copii mei,voi chiar va iubiti reciproc"Dragii mei timpiti,deci eu va dau acordul meu ca de astazi in cuplul vostru sa activati viata sexuala.Da! Inainte!
P.S
aca imi oferiti si mie macar o ocazie sa vad cum stiti voi sa va ****ti, jur ca va daruiesc o casa!
Acum, ma scuza-ti mi s-a facut rau! Oare de ce?
Dragostea se poate demonstra in multe feluri, in nici un caz aducandu-ti iubitul in pragul puscariei. Conform art.198 Cod penal actul sexual cu un minor sub 15 ani se pedepseste cu inchisoare de la 3 ani la 10 ani, chiar daca minorul a consimtit in mod liber. Ganditi-va la asta inainte, sa nu va caiti dupa.
Chiar eu nu stiam... eu am la mine in sat care fac de la 12-13 ani au nu stiu cate avorturi... tare misto in sat la noi
Numai voi doi puteti sa aflati raspunsul cel bun. Sfaturi puteti primi oricate, numai cei implicati pot sa cantaresca ce e bine si ce e rau pentru ei.
Vai de mine, dar la ce varsta ti-ai pierdut virginitatea? La 14 ani de poate vorbi despre asa ceva? Ce stii despre viata sexuala si despre lucrurile legate de asta la DOAR 14 ani? Tu nu realizezi ca treci pe langa copilaria ta,pe langa toate lucrurile frumoase pe care ti le ofera viata atunci cand esti la o varsta frageda? De fapt de ce mai intreb, e clar ca nu vezi lucrurile astea, dar mai tarziu o sa regreti mult.Toate lucrurile au un sens in viata si un timp al lor cand trebuie sa se intalmple, iar tu grabesti foarte tare lucrurile si nu e deloc in ordine...
Imi pare rau sa vad ca adolescentii de azi nu stiu sa copilareasca, e un tucru foarte trist...
Nu stiu ce gandire ai tu, dar eu sunt pe criteriu ala vechi ' pastreaza-te pentru primul`' si asa este cel mai bine![]()
Dar daca ai mai facut-o, de ce nu o faci si acum?
Nu o mai luati ma asa in gura pe saraca fata![]()
bianca faci ce vrei daca nu mai esti virgina nu e nikio problema dar trebuie sa te protejezi... eu te-as fatui sa nu faceti. nu stii ce se va intampla. cu placere. frundita
? sa`rnaa >
Cumva pe pretenul tau il cheama florin pentru ca a mai fost o intrebare de genu
Pai nu e bine la varsta ta sa faci sex, oricum o sa te desparti de iubitul tau
la varsta asta asa e.
si poate o sa regreti daca faci sex cu el, poti demonstra ca va iubuti altfel![]()
Si la 14 ani nu mai esti virgina ![]()
In fine, eu zic ca nu e bine