De obicei consultatia la privat costa peste 100 de lei doar sa se uite la tine, analizele care ti le da peste 200.
Nu lua anticonceptionale fara prescriptie
Daca faci sex n-ar trebui sa-ti fie rusine, e ceva normal, deci ar trebui sa mergi si la medicul de familie
Costa in jur de 100-150 de lei. Cauta pe net ginecologi din orasul tau, cu siguranta ai de unde sa alegi. Eu asa mi-am gasit doctorul si pot sa zic ca este o femeie minunata cu care poti discuta de la femeie la femeie. Si sa nu-ti fie rusine sa intrebi tot ce te macina. Gandeste-te ca ai in fata ta un om cu scoala de specialitate care poate sa-ti raspunda la orice intrebare fara jena.
Nu ca mi-ar fi rusine doar ca medicul meu de familie are gura sparta si daca e sa vina mama la ea sau mai rau tata, ca na, mama stie, o sa le zica.
Oricum mersi pentru raspuns.
Am inteles motivul tau. E mai scump la privat si iti face cam acelasi lucru. Pacat de situatie. Poate poti sa te muti de la medicul acela de familie.
Du-te la doctorul Coltofeanu, stiu ca avea cabinet particular pe Mihai Bravu. Intereseaza-te si tu.
Mergi la medicul de familie care-ti va da trimitere la medicul ginecolog si care te va consulta gratuit.