|

Buna, am 16 ani și vreau sa va întreb ceva, mie mi-a venit ciclul pentru prima data anul trecut septembrie 2018 si a venit pana in Ianuarie 2019 dar nu a venit regulat, a mai sărit. Și din Ianuarie s-a oprit, nu a mai venit deloc, acum suntem in luna Noiembrie 2019 și eu din Ianuarie nu am avut ciclu, este aproape un an!

Mai este un mic detaliu, eu între timp am făcut sex cu iubitul meu dar m-am protejat! Știu ca trebuia sa merg la un ginecolog dar n-am avut timp si sunt in străinătate! Care poate fi problema? Ce mi se poate întâmpla?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Doar printr-o examinare ginecologica amanuntita si efectuarea unei ecografieri a intregului aparat reproducator (ovare, uter, trompe uterine, endometru) se poate determina/stabili care pot fi cauzele fiziologice sau medicale care au provocat o asemenea dereglare grava/severa a ciclului menstrual. Este indicat sa faci un test de sarcina pentru a fi pe deplin lamurita si in privinta existentei sau a lipsei sarcinii. Este imperios necesar sa te prezinti la un cabinet ginecologic. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este pe langa subiect ceea ce zic dar tu la 16 ani deja ai inceput sa intretii relatii sexuale? nu crezi ca esti minora?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează