| CautGajic69 a întrebat:

Buna,am 19 ani, vorbesc cu un baiat, are 36 de ani,imi place mult de el si el de mine,ne-am gandit sa intemeiem o familie, dar o mica problema, eu sunt putina larga acolo jos si el o are de 8 cm in erectie si acest lucru ma cam deranjeaza,nu ma satisface destul si nu ma simt bine. Ajutor, ce pot face? Sfaturi, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

S-au inventat vibratoarele electrice, care fac fata la toate tipurile de femei. Nu, tu nu esti larga acolo jos, ca vaginul femeii se dilata si contracta tot timpul cand este excitat, din nefericire barbatul are un micro-penis, de aceea nu te poate satisface.
Daca va impacati bine si va iubiti, atunci sexul se poate rezolva si cu vibratorul, spre satisfactia ta.

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pff...troll! laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce naiba cauti cu ala de 36 ani, sigur este casatorit are si copii acasa, lasa l in pace ca el nu vrea ceva serios decat sex si atit, nu te ia de nevastă ce sa faca cu tine?

| sierra1 a răspuns:

Douăj'de ani diferență plus diferența de dimensiuni - cam greu de gestionat. Eu nu văd ceva trainic/durabil aici!

| mihai69 a răspuns:

Vibrator, strapon etc.

| Miruna333 a răspuns:

E barbat la 36. nu prea mai e baiat
Cine a spus ca esti,, larga''? Ti-a spus asta vreodata un medic? Sau vreun dobitoc si l-ai crezut?
Cu 8 cm nu faci nimic, lasa-l

| anaad2011 a răspuns:

Nothing....lasa- l, sigur are o familie!

| MercyAngel a răspuns:

8 cm? Are puța unui copil de 5 ani.

| Yourshyguy a răspuns:

Incearca mai multe pozitii. Poate gasiti una potrivită. Dar 8 cm la 36 de ani... Nici eu la 16 ani nu o mai am atat.