| Mateo3333 a întrebat:

Buna.

Am 2 întrebari pentru voi și sper că mă puteți ajuta oferindu-mi opinia voastra.

Cum pot vorbi cu iubita mea sa se îmbrace într-un anumit fel?

Eu am 26 de ani și ea 24, suntem împreuna de 2 ani și ea se îmbracă într-un stil din ăla Elegant, Pantaloni de costum, blugi negri, cămașă albă, neagra etc.

Întrebarile ar fi
1. Nu știu cum le spune la chestiile astea dar mă atrag mult.

E ceva cu care se îmbraca femeile când poarta fuste scurte sau chestii din alea.

Sunt foarte atras de tipul ăla de îmbracaminte și mă face să mă simt bine pe plan sexual.

Nu știu ce este dar e ca și cum îți face pielea mai închisa și e transparent, mă rog.

Înca o chestie ar fi colanții, îmi plac prea mult pentru că stau foarte bine pe corp și mă atrag.

Vreau sa știu cum o pot face pe iubita mea sa se îmbrace în așa ceva fara sa par un ciudat? Cum să-i explic că mă simt atras?

2.De ce am aceste gusturi?
Dar în general de ce au oamenii fetișuri și chestii din astea? Cum se formează ele?
Sunt bune? Sunt,, sănătoase" sau sunt probleme?

Înteleg ca poate unii nu vor să audă ce îmi place mie dar sunt o persoana anonima oarecum..nu știe nimeni de pe site cum arat în viața reală deci nu e ca și cum îmi divulg chestiile care îmi plac.

Ofer și funda.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E greșit să-i impui cu ce se îmbracă. poți să-i spui ca ai o preferință pentru acel stil și de acolo e treaba ei dacă alege să se îmbrace așa sau nu. Știi că sunt multe alte fete pe planetă care se îmbracă ele așa de la sine dacă e atât de important asta pentru tine la o parteneră nu?

| ania a răspuns:

Mai mulți am auzit plangandu-se ca partenerele se îmbracă prea sexi si nu stiu cum sa le faca sa renunțe. Se îmbracă foarte sexual de obicei fetele care nu au primit aceptare si aprecieri din partea tatalui lor si apoi o cauta in ochii a cat mai multi bărbați.
Dacă chiar o iubești, casatoriti_va si apoi cumpăra - i lenjerii sexi pentru acasă. De ce vrei neapărat sa se ambaleze si altii uitându-se la ea?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pui gresit problema.
Tu o vrei pe iubita ta imbracata sexy, cu dresuri fine, cu fuste scurte etc. E perfect in regula daca e si ea de acord sa poarte asa ceva in dormitor.
Pe strada insa ea decide cum se imbraca.

| Kufu95 a răspuns:

Poartă ce vrea, bine acum nu zic să umble pe jumătate goală pe stradă, dar dacă vrea să poarte ceva decent, de ce te bagi tu în gusturile ei?

| 1RealSoul a răspuns:

Lasă femeia să îmbrace hainele care și-le dorește ea și maturizează te.

| Doru51 a răspuns:

Înțeleg că se îmbracă sexy cu gust, nu văd care este problema? este foarte bine că ești atras de ea, este absolut normal că unele ținute ale ei te excită, te incita, spune-i simplu de cate ori de îmbracă așa că te bucuri și că îți dorești să o vezi mereu așa, in rest ce pot sa spun?! nu sunt psihiatru dar îmi pari un tânăr absolut normal