| alexandra2749 a întrebat:

Buna! Am avut o interactiune cu prietenul meu in perioada fertila dar penetrarea nu a avut loc deoarece eu sunt virgina. Totusi penisul mi-a atins zona vaginului si imi este frica de acel lichid pre ejaculator. El a terminat la ceva timp dupa, departe de zona vaginului. As vrea sa iau pastila de a doua zi pentru orice eventualitate insa imi este frica de efectele adverse deoarece nu am implinit 16 ani. Ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Sincer, nu inteleg de ce toti va jucati asa cu atinsul si cu degetele etc.Nici nu faceti sex cum trebuie, dar nici nu stati linistiti, ca apoi sa ajungeti aici cu astfel de intrebari.Ori faci sex pe bune, cu protectie, ori nu faci deloc.Joaca asta asa intre cele doua nici macar nu va racoreste hormonii, e cam inutila.Din moment ce ti-e frica asteapta pana mai incolo.Graba specifica varstei de a va comporta ca adultii, ca apoi sa va speriati ca niste copii si sa realizati consecintele dupa distractie, nu e deloc ok.Veti avea timp pentru toate mai incolo de va veti plictisi.

Nu lua nicio pastila, iti vei da hormonii peste cap pentru jumatate de an sau mai mult din cauza ei.
https://www.medic.chat/medicamente/pastila-de-a-doua-zi/

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este IMPOSIBIL sa ramai insarcinata.
Chiar tu ai spus ca esti virgina. laughing

| sammie a răspuns:

Nu ai nici 16 ani, bravo fata mea.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca penisul ti-a atins zona vaginului, inseamna ca a existat penetrare vaginala, deci nu mai esti virgina, fiindca vaginul este in interiorul pelvisului si acolo se ajunge numai dupa ce trece de himen.

Joaca asta cu penisul fara protectie iti poate aduce nu doar o sarcina nedorita dar si boli grave cu transmitere sexuala, cum este SIDA, sifilis, gonoree, Hepatita B si C, HPV care provoaca cancerul uterin si ovarian, herpesul genital samd.