Ionuț, dacă tu zici ca ai ciclu neregulat, nu inseamna sa îți vina pe 12 sau cum spui tu. Ii vine când i se scoală mai pe românește.
Ai grija de puta ta
Buna.Esti sigura ca ai ciclul negerulat? Tot obsesrv ca se propaga pe aici niste informatii aiurea si as vrea sa clarific. Deci ciclul regulat inseamna ca poate exista o diferenta de 2-3 zile intre datele in care iti vine mentruatia, iar ciclul per total trebuie sa se incadreze intre intre 21 si 35 de zile cand verifici pe calendar.
Cati ani? In adolescenta e normal sa fie ciclul neregulat, in mod normal acesta se regleaza in 2-3 ani sau mai mult de la venirea primei menstruatii, devenind regulat.
Am 18 ani am dureri de burtă din a 35 zii de la ultima menstruatie și tot nu îmi vine
De ce sa-ti fie rusine, odata ce postezi sub anonimat?
Dar alegand un nume de baiat poti fii ignorata sau ironizata, fiindca nu face sens sa intrebi de ciclu menstrual, cand aiti pune username de baiat.
In ce priveste ciclul de tip neregulat NU trebuie sa-ti vina pe 10, fiindca este un ciclu de tip NEREGULA, adica care NU vine niciodata la aceelasi numar de zile si ca atare, nu exista aplicatie pe lumea asta care sa-ti spuna cand decid hormonii corpului tau, sa declanseze urmatoarea menstruatie. Neputandu-se calcula si estima ciclul menstrual, nu se poate sti niciodata cand ai perioada fertila si nici ovulatia de aceea este extremd e important sa folositi PREZERVATIV la aboslut toate partidele sexuale ca protectie, asta cand iti vei incepe in viitor viata sexuala, banuind acum ca esti micuta de varsta.
Deci: rabdare cu cilul menstrula ca vine cand vrea el, fiind un ciclu FARA regula.
Oki.Atunci te sfatuiesc sa citesti aici:
https://www.drmax.ro/articole/intarzierea-menstruatiei