| Jhfdfd a întrebat:

am facut peeting cu iubitul si nu eram in perioada fertila. dar asta nu ar trebui sa conteze pentru ca e vorba de peeting si nu de sex, si de la "degetica" nu are cum o femeie sa ramana insarcinata nu? unde mai pun ca mi-a venit si menstruatia la timp si nimic anormal, doar ca observ o "ingrasare" minuscula, nu e chiar potrivit termenul, dar mi se pare ca m-am ingrasat putin si imi este teama de o posibila sarcina. dar ma indoiesc, insa paranoia isi spune cuvantul si ma cam macina de 2-3 luni aces gand. deci nu se poate ramane insarcinata doar de la peeting nu?

35 răspunsuri:
| Jhfdfd explică (pentru Evolution):

Dupa cum spuneam, paranoia isi spune cuvantul.laughing doar ca metabolismul meu pana acum nu mi-a permis sa ma ingras atata tot, si acum este ceva nou si probabil de asta reactionez si asalaughing de cand ma stiu, nu m-am ingrasat o data sau cevahappy

| Atlas33 a răspuns (pentru Jhfdfd):

Esti mult prea copila sa-mi dai tu replici colorate..imi place doar ca te incanta provocarile, esti o femeie deschisa si felul in care eu te zugravesc in imaginatia mea se datoreaza dorintei mele de a intalni o femeie intr-adevar femei, ori eu, nu stiu inca, daca tu esti.

| Jhfdfd explică (pentru Atlas33):

Femeie clar nu sunt, varsta isi spune cuvantul. iar prin expresia asta eu inteleg ca te referi la genul acela de gandire al unei femei, in fine este doar o banuiala. si da, sunt o copila, una chiar putin paranoica, dar nu ma "rusinez" de asta, pentru ca imi place sa cred ca nu exista perioada din viata mai frumoasa decat copilaria, iar eu "trag" cat pot de mult pentru a o prelungi big grin

| darkwisper a răspuns:

Nu stiu ce sunt cu raspunsurile astea care nu sunt deloc la obiect.
Nu conteaza cati ani are, o intrebare este o intrebare, si se raspunde la OBIECT si lasam copilariile.

Raspunsul intrebarii tale este:
De la degetica NU ai cum sa ramai gravida in nici un caz, sanse de 0.02% daca are urme proaspete de sperma pe deget.

| shainitainii a răspuns:

Atata timp cat sperma lui nu a ajuns in vagin, la intrare sau in apropierea zonei tale intime, e totul ok.