| Hdjdsj a întrebat:

Buna,am luat Escapelle pe 26 Decembrie seara, nu am avut nimic dureri sau grețuri, după 5 zile au aparut sângerările, după 4-5 zile au trecut iar de atunci tot curge lichid transparent care e fără miros și e normal. Poate cunoaste cineva cam când ar trebui sa-mi vina ciclul? Astea-s dățile de lunile trecute când a început și terminat: 24-29 Octombrie
19-24 Noiembrie
17-21spre22 Decembrie

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Uita de ciclu menstrual pe urmatoarele 6-12 luni, fiindca dupa luarea acestei bombe hormonale, ciclul tau este complet dereglat si nu exista nimnei pe acest pamant, care ar putea sa-ti mai spuna asta.

| Hdjdsj explică (pentru Violleta2022):

Mereu ma dureau sanii cu o săptămâna inainte sa-mi vina ciclul, o sa mai am simptomele astea incontinuare? Gen o sa ma mai doara sanii inainte de ciclu cu o săptămâna?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Hdjdsj):

Ti-am spus doar, ca vei avea simpome pe care NIMENI nu stie cand apar si cat tin, nici macar menstruatia sau ovulatia, pentru ca acestea sunt efectele negative ale pastilelor luate.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din nefericire pentru tine, nu stie nimeni sa iti raspunda exact.Se stie ca pastila de a doua zi, in general, iti deregleaza ciclul menstrual.Nu poti decat sa astepti si sa te convingi singura de asta.

| Eireann a răspuns:

Degeaba imi spui cand ai avut ciclurile trecute fiindca Escapelle dergleaza complet ritmul natural al organismului - e o cantitate mare de hormoni care "pacalesc" organismul ca ovulatia a avut deja loc.
O sa dureze cateva luni pana cand ciclul o sa redevina regulat.

| Robert2526 a răspuns:

Pe finalul lunii sau inceputul lui februarie

| AHHHHaaaa a răspuns:

Incearca sa iei si Amadeus, poate functioneaza. Daca nu merge nici asta, incearca si soric de pork.

| Heaven15 a răspuns:

Între 15 și 18 ianuarie ar trebui

| Hdjdsj explică (pentru Heaven15):

Dobicei simteam ca ma dor sanii cu o săptămâna inainte dar acum încă nu simt nimic de aia is sceptica… având in vedere ca am luat Escapelle sa fie o marja de eroare de 5 zile?