Buna.Din nefericire pentru tine, nu stie nimeni sa iti raspunda exact.Se stie ca pastila de a doua zi, in general, iti deregleaza ciclul menstrual.Nu poti decat sa astepti si sa te convingi singura de asta.
Uita de ciclu menstrual pe urmatoarele 6-12 luni, fiindca dupa luarea acestei bombe hormonale, ciclul tau este complet dereglat si nu exista nimnei pe acest pamant, care ar putea sa-ti mai spuna asta.
Degeaba imi spui cand ai avut ciclurile trecute fiindca Escapelle dergleaza complet ritmul natural al organismului - e o cantitate mare de hormoni care "pacalesc" organismul ca ovulatia a avut deja loc.
O sa dureze cateva luni pana cand ciclul o sa redevina regulat.
Mereu ma dureau sanii cu o săptămâna inainte sa-mi vina ciclul, o sa mai am simptomele astea incontinuare? Gen o sa ma mai doara sanii inainte de ciclu cu o săptămâna?
Ti-am spus doar, ca vei avea simpome pe care NIMENI nu stie cand apar si cat tin, nici macar menstruatia sau ovulatia, pentru ca acestea sunt efectele negative ale pastilelor luate.
Incearca sa iei si Amadeus, poate functioneaza. Daca nu merge nici asta, incearca si soric de pork.