| anonimaDeLa3 a întrebat:

Am mai postat o intrebare asemanatoare! Este vorba despre acelasi baiat, intr-o seara am stat cu el, unde ma duceam eu, venea si el, am stat in bratele lui, m-a pupacit, ar fi vrut sa ma sarute, insa un copil :@:@ a stat langa noi incontinuu ca cica n-avem voie sa facem nimic, insa eram fff apropiati, 2 -3 cm ne desparteau! A fost ceva de neuitat! Si totusi, mi-a aratat ca ma place, deoarece in felul acesta nu am mai stat niciodata! A fost cat se poate de serios, DAR are prietena, care din nefericire este una din cele mai bune ale mele! Nu stiu ce sa mai fac. il plac mult pe el, dar nu vreao s-o ranesc pe ea!

Voi ce credeti? Ma place? straight face

Fundiii :X

Răspuns Câştigător
| ELLSSA a răspuns:

Atractia asta atat de minunata...
Hormonicii o iau razna la varstele asteahappy
Trebuie sa ii intelegem!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu stii daca te place ca eu nu il cunosc in persoana, inca sunteti mici si nu ar trebui sa va complicati asa mult cu relatiile astea, daca el isi insela prietena pentru tine asa si pe tine la fel te va insela pe viitor nu e om serios.

| anonimaDeLa3 explică:

Hei! Noi intotdeauna, de cate ori am iesit cu el si cu alti prieteni am stat impreuna! Si eu cred ca ma place, dar atunci de ce nu-mi arata pe fata? Sa-mi zica "mai fata! imi placi."!

| MihaEla_8742 a răspuns:

Odata ce a preferat sa stea cu tine, parerea mea este ca pe prietena ta si a lui clar nu o iubeste! E un principiu de-al meu asta... daca un baiat isi inseala iubita este pentru ca nu o iubeste si nu are planuri de viitor cu ea...iar la intrebarea daca te place va trebui sa iti raspunzi singura analizand comportamentul lui big grin Sper ca ti-am fost de ajutor. :*

Răspuns utilizator avertizat
| ruxi1728102 a răspuns:

Mi se pare mai frumos sa-ti arate prin gesturi ca te place decat printr-un mod mai "badaran"sa zic asa:imi placi!

| PiSii_8755 a răspuns:

Sincer?! Nu se merita sa iti pierzi o prietena pentru un baiat`winking Am trecut si eu prin intamplarii asemanatoare! Am preferat un baiat in locul unei prietene, dar apoi am regretat. Ea care era singura care ma intelegea si ma iubea si ma accepta asa cum suntstraight face Am lasat`o pentru un baiat. Care in ziua de azi ma uit la el si zic" Ce dracu' am vazut eu la asta?" straight face. Deci parerea mea: Spune`i baiatului ca nu iti poti trada prietenawinking Chiar daca deja ai facut`o. Sa stai cu el in brate sa va pupati stiind ca el este cu pr ta cea mai buna. Nu e bine. Sper sa te ajute sfatul meu`>big grin