anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mai pus intrebari legate de o problema cu un baiat..Cand i-am spus direct te iubesc apoi el nu a mai zis nimic. Au mai trecut cateva zile, iar el este rece cu mine..Eram prieteni buni,cand intram pe mess vorbeam mereu,dar acum nici nu ii mai pasa de mine. Am gresit atat de tare cand mi-am spus sentimentele? PS : dupa ce i-am spus Te Iubesc si el nu a mai raspuns, m-am speriat si i-am lasat un mesaj in care am zis ca de fapt nu eu i-am trimis mesajul. Acum nu stiu cum sa ii recapat prietenia, eu chiar tin la el.sad

3 răspunsuri:
| anoniiim a răspuns:

Paiii ..in primul rand eu cred ca trebuie sa.ti clarifici sentimentele in legatura cu el..este doar prietenul tau sau este mai mult? probabil s.a mirat cand i.ai spus asta deoarece el te credea doar amica lui..ps: incearca sa vorbesti cu el despre sentimentele voastre! happy

| sabin25 a răspuns:

Ti se pare tie...

nu are cum sa fie rece, i-ai zis "te iubesc" nu "te urasc", e un compliment

Daca nu ti-a dat ingnore, intra pe mess si spune-i

"Ce am gresit ca ti-am zis "te iubesc", ti-am zis un compliment, ce te-a suparat asa?

Si ca i-ai zis ca a trimis altcineva mesajul, nu e bine. Trebuie sa recunostii fapta.

Si daca, tu crezi ca e rece, inseamna ca e timid, fuge de tine, nu ca te uraste, e emotionat si nu stie cum sa reactioneze, asa am fost si eu

| intalnireainimilordmg a răspuns:

asta inseamna ca si el te iubeste dar este timid....trebuia sa te gandesti inainte ca ii vei pierde orietenia daca ii spui "te iubesc" nu poate fi si prietenie si iubire, poate prietenia dintre un baiat si o fata exista dar sa ai si iubire si prietenie.no