| FairyTailFan a întrebat:

am nevoie de multe multe sfaturi va rog. Povestea mea : sunt in clasa a 8-a si imi place de un baiat din clasa mea inca din a 5-a... intre timp mi-a mai trecut " indragosteala " fata de el dar anul acesta a revenit. Problema este ca el este genul care se da la toate fetele din clasa deci nu pot spune daca ma place si pe mine sau doar se da la mine din plictiseala pentru ca nu are pe moment pe altcineva.L-am vazut ca se mai uita la mine dar de asemenea se uita si la altele, le imbratiseaza, etc. Idea e ca sunt confuza... cand incerc sa-l ignor tot vine la mine si dupa aia pleaca la altele. Ce sa fac? eu vreau sa ma concentrez pe studiul meu nu sa fiu cu ochii dupa el dar nu pot oricat as incerca.Dau funda celui mai bun raspuns happy

4 răspunsuri:
| LisaZafre a răspuns:

Stiu prin ce treci tu acum happy si eu am trecut prin asemenea situatii cand eram ca tine.Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa il ignori tongue iar dac intrade-var tine la tinw, o sa te caute iar daca nu, inseamna ca te "aburea" si pe tine ca pe celelalte.Anyway,pe viitor s-ar putea sa nu iti mai placa de el happy astea sunt sentimente trecatoare.

| alinexexeexexex a răspuns:

Uita de el daca chiar te place te va cauta happy

| victor1 a răspuns:

Buna big grin
El poate este prieten cu acele fete.El le imbratiseaza de un buna ceva de genu asta.Dar daca face lucruri mai serioasa ca iestiu in oras cu ele(asta trebuie sa te documentezi, si le saruta si altele) atunci ai dreptate.Dar incearca sa vezi ce se intampla.Acum tu spui doar sfert din ce face el.Ar trebui mai multe detalii pentru un raspuns clarhappy
Oricum succes

| FairyTailFan explică (pentru victor1):

Nu se duce cu ele la intalniri, dar le pupa pe obraz si crede-ma nu in semn de amicitie... spune-mi ce alte detalii si iti dau iar tu mie un raspouns big grin