| Alexia27268383 a întrebat:

Bună. Am nevoie de un răspuns urgent, am 16 ani, tocmai am avut un act sexual cu iubitul meu și noi mereu ne protejam scoțând-o la timp. De data asta a fost diferit, a scos-o la timp dar când m-am asigurat ca nu am nimic acolo jos, când am pus mâna era o substanță albicioasă mucoasă. M-am dus la toaletă să urinez, poate a scăpat el ceva dar când l-am întrebat era foarte sigur pe el. M-am spălat, mi-am băgat degetele înăuntru și era și mai mult. Puteți să-mi spuneți ce era? Ca am citit mai multe chestii de pe internet și nu știu ce să mai cred, vă rog.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Off câtă nevoie e de educație sexuală în școli... Faceți sex și nu știți nimic despre sex.

In primul și primul rand ce faceți voi nu se cheamă protejat... Se cheamă noroc.

In al doilea rând... Tu fata fiind ar trebui sa știi mai bine că vaginul se uda pentru a favoriza actul sexual. Și dacă ai făcut măcar odată sex ar trebui sa știi asta.

In al treilea rând să știi că dacă urinezi nu previi o sarcina.

| Simpatic a răspuns:

"tocmai am avut un act sexual cu iubitul meu și noi mereu ne protejam scoțând o la timp"

asta nu este sex protejat, protejat si intelept pentru voi ar fi sa faceti sex cu prezervativ!

| Violleta2022 a răspuns:

Este secretia vaginala a femeii, care-i mult mai abundenta cand este excitata si in timpul sexului.

| Violleta2022 a răspuns:

In orice caz, metoda coitului intrerupt, nu este o masura de protectie, ci un risc enorm de gravidie, fiindca si cei mai experimentati barabti tot mai scapa 1 picatura de sperma in vagin si daca femeia ramane imediat gravida (daca este in perioada fertila, bineinteles).

Asadar, joaca asta cu scosul penisului inainte de ejacularea este extrem de riscanta si sincer, nu stiu de ce o practicati, cand un prezervativ costa exact cat o guma de mestecat, adica 2 lei bucata.

Dupa cum vad tu nici macar nu ai habar ce se intampla cu sperma si pe unde trece, ca nu tu trebuie sa urinezi dupa sex, ci barbatul, sperma iesidn prin urretra barbatului si eventual ajungand in vaginul tau, niciodata in uretra femeii, mai ales ca este imposibil ca femeia sa ramana gravida prin uretra (pe unde face pipi).