|

Bună! Am o întrebare. Ce părere aveți despre fetele care insistă să fie într-o relație cu un băiat? Am o prietenă. Iubește un băiat. Au încercat să fie împreună dar pentru că mai era o prietena comună care îl plăcea pe el, el a decis că nu vrea să o rănească pe fata respectiva și că renunța la relație. Însă pana sa renunțe, prietena mea s-a îndrăgostit de el prea tare. Și acum îi cere să îi dea o șansa. O văd că suferă și deși el o refuză ea insista pentru că îl iubește foarte mult. A zis că insista in continuare pentru ca fie o sa îl convingă fie o sa îl determine sa ii dea Block și nu o sa mai vorbească cu ea. Credeți că are vreo șansa? Sau pare atât de disperata și îl va face sa fuga de ea? Credeți că își va face o părere prea proasta despre ea?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Prietena ta pare lipsită de control. Cu toată această disperare, își face rău de una singură. Dacă tipul a hotărât să pună capăt relatiei, înseamnă că nu are sentimente fată de ea. Nu cred în motivul prietenă comună, este doar o scuză penibilă. Multi consideră că trăiesc în telenovele.
La un moment dat își va da seama că toată această fugă după acel băiat a fost inutilă. Își consumă energia aiurea, în loc să descopere și alti băieti.

| a răspuns:

Clar fuge de ea, nu e normal să fii în halu ăsta

| a răspuns:

De ce fuge de ea?