anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o intrebare, recent m-am
masturbat si am observat ca pe obiect era putin sange.Cand m-am sters pe servetel la fel doar ca este o cantitate foarte mica si nu e chiar atat de intens, cand am introdus degetele ca sa vad daca mai curge mi le-am patat.E o cantitate foarte mica si sangele se vede sters daca intelegeti ce vreau sa zic. Virgina nu mai sunt de 1 an de zile. Credeti ca am provocat o rana mica? Si in cat timp se vindeca?

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pai ce obiect ti-ai bagat, astfel incat sa te zgarie acolo?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Se vindeca greu zona in cateva zile o saptamana dar nu o mai zgîndarii

| Ionelacorina8273 a răspuns:

Da, ori te-ai rănit puțin, ori îți vine menstruatia poate. Dacă te-ai rănit evită cateva zile să te mai masturbezi intern sau contactul sexual si daca nu ai dureri se vindecă de la sine si nu ai de ce sa iți faci griji. Daca ai dureri mergi la un control la ginecolog.

| DianneEllena a răspuns (pentru Ionelacorina8273):

Nu am dureri, nu simt absolut nimic doar ca m-am speriat putin, multumesc pentru raspuns

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Fiind un mediu umed, nu prea se repara rana de la sine. Depinde cu ce te-ai masturbat... speram ca nu cu coada de la matura sau clanta de la usa. Glumesc desigur, dar daca nu este sangerare de la perioada trebuie sa te duci la un control gineco. Apoi, mai esti virgina sau nu?

| LePapillonSurvivant a răspuns (pentru LePapillonSurvivant):

Am vazut acum ca nu mai esti virgina, dar uneori se intampla sa nu se rupa himenul complet, daca nu ai avut decat 2-3 contacte sexuale si pe urma te-ai oprit. Se intampla.

| DianneEllena a răspuns (pentru LePapillonSurvivant):

Am avut 3 contacte, sunt in pauza de 9 luni, la primul contact nu am sangerat fiindca am himenul elastic, si mereu cand o faceam aveam aceeasi durere ca la inceput.De masturbare e vorba ca incerc sa tin situatia sub control. menstruatia trebuie sa-mi vina in 4 zile.E prima oara cand mi s-a intamplat sa vad putin sange sters