Buna!
Cea mai buna solutie e sa te duci la un medic ginecolog. Daca dam cu presupusul, te poti speria si mai rau.
Mult succes!
Totusi am nevoie de un raspuns temporar...o idee ceva... ![]()
E posibil sa ai o dereglare hormonala sau... o prietena de-a mea, tot asa, i-a intarziat menstruatia vreo 2 luni si s-a dus la medic si i-a spus ca are niste chistulete; i le-a spart si a luat niste pastile iar dupa 2 saptamani i-a venit. nu stiu deloc ce sa zic, nu vreau sa te sperii.
Si esti la inceput, in unele cazuri e normal sa fie asa, sper sa fie si cazul tau.
Eu iti urez mult, mult noroc si sa ma anunti ce-ai facut! Sa-mi dai vesti bune! Fugi la doctor ca nu se intampla nimic, mai rau e daca stai.
E o simpla dereglare hormonala, mergi la medic, insa. daca vrei, vino pe mes, id meu e daniel.coman32
Nu, mersi! Nu am nevoie de id-ul tau.
Esti inca la inceput si e normal sa nu ai menstruatie regulata. Poti sa mergi la ginecolog, dar cel mai probabil iti va da anticonceptionale(eu una nu recomand nimanui sa ia). Daca nu ai facut sex nu ai de ce sa-ti faci griji.
Mergi la medic, nu neglija! probabil, iti va da anticonceptionale sa iti regleze ciclul
Depinde si mamei mele ii s-a intamplat asta la 9 ani ii venise putin cateva luni si dupa nu i-a mai venit ii venise tocmai la 10 ani. Poate e o dereglare ...Cine stie du-te la un medic ginecolog si vezi
Succes!:*
Daca nu ai facut sex poti sa stai linistita e ceva normal dar daca ai facut sex inseamna ca esti virgina fetita x_X ai grija