anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am o mare problema si nu știu ce sa fac... Am rămas însărcinată cu cine nu trebuie, de avort nici nu vreau sa aud (fiind cel mai mare pacat din viata) problema mea e unde aș putea sa ma angajez sau cum aș putea face bani sa ma pot descurca cu chiria si un copil. Sunt singura si am 21 de ani, nu vreau critici doar sfaturi daca se poate.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dupa aia sa nu te plangi ca nu iti gasesti partener pentru ca ai copil nedorit. poti fi fericita cu el

| RoCkKiD a răspuns:

In mod normal n-as raspunde la intrebarea asta dar paranteza mi-a atras atentia.
Daca vrei sa pastrezi copilul asta pentru ca iti doresti cu adevarat unul tine-l daca il tii de frica pacatelor..deja ai un copil din flori deci dupa legile crestinopate deja ai pacatuit destul de urat.

O sa iti fie greu oricare ar fi motivul pentru care il tii, ai 21 de ani, nu o sa mai apuci sa studiezi nimic si o sa te rezumi la munci in fabrici sau magazine, o sa iti fie aproape imposibil sa iti achizitionezi un loc al tau si cine stie ce parteneri o sa iti mai gasesti. Ideea e ca daca il tii pentru ca ti-l doresti o sa treci peste, daca il tii de frica unui presupus pacat o sa-l urasti si copilul ala va creste la fel de chinuit ca tine.

Gandeste-te bine la moticul pentru care vrei sa-l tii.

Cat despre sfaturi, deja pari inclinata spre credinta deci cel mai usor si eficient mod de a avea resurse sa cresti acel copii este sa te pocaiesti, baptistii sunt foarte grijulii cu comunitatea. O sa-ti dea tot ce iti trebuie + job si o sa-l ai si pe dumnezeu aproape.

| DeathIncarnate a răspuns:

Lucrator comercial etc, depinde si de studiile tale.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiind insarcinata nu te angajeaza nimeni.
Intoarce-te acasa, la mama si tata sau la bunici, sa primesti ajutor, macar pana nasti.

| Quassaar a răspuns (pentru Violleta2022):

De ce Doamne iartă-ma să nu o angajeze nimeni? Sarcina este un impediment? Pe de altă parte sunt foarte multe asociații care ajuta tinerele mame singure.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Quassaar):

Pentru ca nu vrea nimeni sa se complice cu o femeie insarcinata, intrand des in concedii medicale, apoi fiind nevoiti sa-i plateasca 2 ani de maternitate samd.

Răspuns utilizator avertizat
| Teo29 a răspuns:

Ti-am lasat mesaj in privat cu solutii, cand doresti te rog sa imi raspunzi happy

| Zas a răspuns:

Pai de unde esti?
Sa cautam exact unde ai putea sa lucrezi.

| DauViata a răspuns:

Draga viitoare mămică, te felicit in primul rand pentru alegerea de a-ți crește copilașul chiar daca, aparent, spui ca ai ceva dificultăți, o sa vezi ca o sa fie totul bine. Sigur Dumnezeu are un plan măreț pentru micul îngeraș.

Parerea mea este sa discuti si cu tatal copilului, responsabilitatea o are in egală măsură.

Nu stiu stadiul sarcinii, dar daca este posibil, iti poti cauta de lucru pentru o perioadă.

Sunt oameni, asociații care ajuta mamele aflate în situația ta, poți căuta ajutor din partea lor.
Este si site-ul acesta lansat de curând, dauviata.ro, unde te poți înscrie si cineva te poate ajuta.

Fii tare, te așteaptă o perioada puțin mai diferită, dar, cu multe bucurii si binecuvântări.

| AzoreL112 a răspuns:

Poti sa astepti pana ai vreo 4-5 luni si apoi te dai ca mingea pe scari