Dupa aia sa nu te plangi ca nu iti gasesti partener pentru ca ai copil nedorit. poti fi fericita cu el
In mod normal n-as raspunde la intrebarea asta dar paranteza mi-a atras atentia.
Daca vrei sa pastrezi copilul asta pentru ca iti doresti cu adevarat unul tine-l daca il tii de frica pacatelor..deja ai un copil din flori deci dupa legile crestinopate deja ai pacatuit destul de urat.
O sa iti fie greu oricare ar fi motivul pentru care il tii, ai 21 de ani, nu o sa mai apuci sa studiezi nimic si o sa te rezumi la munci in fabrici sau magazine, o sa iti fie aproape imposibil sa iti achizitionezi un loc al tau si cine stie ce parteneri o sa iti mai gasesti. Ideea e ca daca il tii pentru ca ti-l doresti o sa treci peste, daca il tii de frica unui presupus pacat o sa-l urasti si copilul ala va creste la fel de chinuit ca tine.
Gandeste-te bine la moticul pentru care vrei sa-l tii.
Cat despre sfaturi, deja pari inclinata spre credinta deci cel mai usor si eficient mod de a avea resurse sa cresti acel copii este sa te pocaiesti, baptistii sunt foarte grijulii cu comunitatea. O sa-ti dea tot ce iti trebuie + job si o sa-l ai si pe dumnezeu aproape.
Fiind insarcinata nu te angajeaza nimeni.
Intoarce-te acasa, la mama si tata sau la bunici, sa primesti ajutor, macar pana nasti.
De ce Doamne iartă-ma să nu o angajeze nimeni? Sarcina este un impediment? Pe de altă parte sunt foarte multe asociații care ajuta tinerele mame singure.
Pentru ca nu vrea nimeni sa se complice cu o femeie insarcinata, intrand des in concedii medicale, apoi fiind nevoiti sa-i plateasca 2 ani de maternitate samd.
Draga viitoare mămică, te felicit in primul rand pentru alegerea de a-ți crește copilașul chiar daca, aparent, spui ca ai ceva dificultăți, o sa vezi ca o sa fie totul bine. Sigur Dumnezeu are un plan măreț pentru micul îngeraș.
Parerea mea este sa discuti si cu tatal copilului, responsabilitatea o are in egală măsură.
Nu stiu stadiul sarcinii, dar daca este posibil, iti poti cauta de lucru pentru o perioadă.
Sunt oameni, asociații care ajuta mamele aflate în situația ta, poți căuta ajutor din partea lor.
Este si site-ul acesta lansat de curând, dauviata.ro, unde te poți înscrie si cineva te poate ajuta.
Fii tare, te așteaptă o perioada puțin mai diferită, dar, cu multe bucurii si binecuvântări.