| BrUnEtA_2704 a întrebat:

Am o mica problema.De cateva luni un baiat nu ma mai lasa in pace, se uita prea insistent la mine, ma ia in brate, imi pune mainile pe fund,(Nu ma laud deloc)si nu stiu de ce! Stiti cumva, cum pot sa il fac sa nu imi mai faca lucrurile astea? Dau fundiza:*

Răspuns Câştigător
| sasha a răspuns:

Fa-ti un prieten, fi cu tupeu si spune-i ca te deranjeaza ceea ce face, iar in legatura cu ceea ce spune campanario@ daca tie ti se pare ca gestul pe care il face el e un gest de iubire sau ca acest gest arata ca o place ...nu prea cred ...baiatu nu prea le are daca iti place o fata nu asa o atragi de tine bine sunt si fete carora le plac astfel de pipaieli si alea sunt cam multe. asa ca daca te deranjeaza spune-i si daca nu intelege, cam tampit ce sa zic

9 răspunsuri:
| ßέßέ a răspuns:

Ii place de tine si iti face chestiile astea ca sa il iei in seama. Zii sa te lase in pace ca tie nu iti place ce face.

| campanario a răspuns:

Pai daca nu iti place de el, fii hotarata si spune-i ca nu iti place ce face. Si dupa aceea sa vezi cum te lasa in pace. Insa eu cred ca din moment ce tu nu'i zici nimic, imi da impresia ca iti place, poate ma insel da na. Fii stapana pe tine. Am o curiozitate. tie iti place de el? Pt ca dupa ce am citit ce ai scris tu, eu sunt de parere ca lui ii place de tine happy. Si eu am fost in cauza, insa mie nu imi placea de el, si i'am zis linistit ca nu imi plac gesturile lui, dupa care el a inteles si am fost lasata mai " liber".

| Daliana :) a răspuns:

Incearca sa-l eviti. Sau impune-te si fa-te respectata! Da-i 2 palme data viitoare ca sa inteleaga ca nu iti convin rahaturile astea

| נυѕт вяυтαℓ a răspuns:

Uite d raspunsu' la intrebarea asta am si eu nevoielaughing

| L i T h i U m < 3 a răspuns:

Pai uite, eu am facut asa si a mers. Ceva, ceva tot cam aceeasi poveste. M-am combinat cu el, cand ieseam afara deja daca il salutam, pe mess eram mai mereu busy sau idle, si m-a parasit el singur in cateva zile.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce, e clar. poti sa-i zici ca sa te lase in pace daca asta vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai incercat sa il ignori, merita sa le spui parintilor tai. Ei te pot ajuta.Sau,ai putea apela la o buna prietena care te poate sfatui.In orice caz, eu daca as fi in locul tau, mi-as face un prieten pe placul meu si m-as posta cu el.Baiatul respectiv va renunta la gesturile lui vazand ca ai deja pe altcineva.happy

| BrUnEtA_2704 explică:

I-am zis sa ma lase in pace, dar insa tot degeaba, si nu pot sa zic ca e urat e dragut, da nu imi place de el

| BrUnEtA_2704 explică:

I-am spus sa ma lase in pace, dar degeaba.Mai rau am facut.Nu pot sa zic ca este urat.este dragut, da nu imi place de el