Întrebare recomandată | agdjspaf a întrebat:

Buna, am o problema.
Am inceput sa fiu foarte apropiat de o fata de la mine din clasa si pot spune ca suntem intr-o relatie in momentul de fata, ne tinem de mana, vorbim mult, ne-am si pupat de 2 ori. Am inceput sa ma apropii de ea tot mai tare in urma cu o luna, desi vorbeam de mai mult timp cu ea, in urma cu o luna totul a inceput sa avanseze cosiderabil si sa ajungem sa fim amandoi morti unul dupa altul. In trecut ea a vorbit cu un baiat, a iesit cu el la 2 intalniri (inainte sa vorbesc cu ea) iar din spusele ei acel baiat e destul de dubios, a zis ca o mintea ca a venit in tara doar pentru ea desi el trebuia sa se opereze, gen o manipula, dar o problema si mai mare e ca acesta a devenit foarte posesiv cu ea si mi-a spus ca o data a zis ca trecea cu masina pe strada ei si ca i s-a parut ca ea se tine de mana cu cineva si ca voia sa il calce cu masina. Alta data fata aceasta a dat un snap in care se vedea parul unui coleg iar acela a inceput sa ameninte cum ca va trimite pe cineva sa il bata pe baiatul de acolo, desi el nu avea nicio treaba cu ea. Chiar nu stiu ce sa fac, imi place fata asta, s-a apropiat mult de mine, a inceput sa fie mai apropiata de biserica si sa tina post fiindca aceste obiceiuri le aveam si eu, s-a lasat si ea de fumat in timpul postului. Ea mi-a zis odata ca nu trebuie sa ma ingrijorez deloc de baiatul ala,, dar cine stie in ce exces de furie poate sa aduca si o arma la el. Eu ma gandeam sa imi iau un spray cu piper pe care sa il tin la mine pentru orice eventualitate, dar totusi nu stiu daca merita sa stau cu gandul la asta de acum. Ea l-a blocat pe baiatul acela peste tot, dar eu si ea inca nu avem permis, orasul e mic, iar sansele ca baiatul ala sa ne vada sunt mari. Ea oare foarte relaxata, probabil pentru ca l-a cunoscut, dar eu nu l-am cunoscut si nu pot sa zic daca ceea ce spune baiatul ala e adevarat sau nu.
Ceva sfaturi?

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu renunta niciodata la o relatie din frica ca te face las! Daca il intalnesti spui ca tu nu ai stiut de el si gata! Iar daca te bate il reclami la politie si asta e treci peste dar sa renunti la o iubire adevarata din frica... nu fi las ca vei regreta mai tarziu! Poate o astfel de fata nu vei mai intalni niciodata! Ramai cu ea si fie ce o fi!

| Cocosulboy a răspuns:

Nu renunță frate