| Monii02 a întrebat:

Am o relație cu un băiat, de fapt nu o pot numi relație. ne vedem din când în când pentru a întreține relati... înainte ne vedem mult mai des, erau si nopți care pur si simplu dormeam împreună fără a întreține vreo relație.
Problema e ca eu m-am îndrăgostit mult de el, el mi-a zis de la bun început să nu pun suflet. faza e ca eu simt ca si el simte ceva pentru mine, nu are pe nimeni altcineva, sau poate are si eu nu stiu, cel puțin nu se afișează cu nimeni.
Nu stiu ce sa fac, mie teama ca dacă am sa îi zic o sa ma evite, cu toate ca cred ca el si'a dat seama de sentimentele mele.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Abordează anumite subiecte și vezi cum răspunde. Adică întreabă l dacă ar vrea ceva mai mult sau ii convine stadiul în care sunteți. Dacă se sperie și te evita asta este, nu ai ce sa faci decât sa încerci, este greu dacă te ai îndrăgostit sa continui asa.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Simte pe drk ceva pentru tine. Pentru el esti doar un obiect sexual. Chiar nu vezi asta?

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, daca intelegerea a fost sa fiti prieteni cu beneficii, este posibil ca baiatul sa-ti faca pasi iemdiat cum afla ca vrei mai mult de la el.