Ai fi mult mai fericita dacă ai alege sa respecți planul Creatorului și ai face sex numai după căsătorie. Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi dăruit numai partenerului de căsătorie. Dacă accepți sa faci sex fără căsătorie se va simți și mai puțin atras de tine. Daca nu vrea o familie, bazata pe încredere, fidelitate îți pierzi vremea cu el degeaba.
Unde am zis domnisorule minrest sa nu ai relatii intime toata viata? Am zis clar ca poti astepta pana cand un copil pentru ca asta suntem toti pana dupa 30-35 sa se obisnuiasca cu idea si ce se afla in context.
Fiecare dintre noi avem de urmat niste reguli nescrise sociale cat si din familie, daca ai fost crescut de o mama casatorita la 15 ani, nu ne preocupam aici de situatia dvs.
Si daca as fi inceput-o tot la fel a fi fost. Nu ma schimb dupa cum bate vantul cum vad ca se intampla din ce in ce mai des in societatea de astazi dar asta e o alta discutie
Nu conteaza ce iubire este, doar cei ce vor sa fie laudati pentru informatie cauta raspunsuri la subiectul asta.
Ea nu vrea sa faca relatii intime cu el, de ce sa ii cautam nod in papura ca ea o fi problema in ecuatie si sa ii sugeram sa o faca, ea a construit zi de zi pana astazi tot ce reprezinta ea, de la fizic pana la idei, cine suntem noi sa ii spunem noi ca trebuia in acel an sa sara pe barbat dupa cateva luni si sa se bucure de viata, sa luam extremul celalalt, daca voia sa devina o zeita in sex, ce o impiedica in momentul asta sa nu o faca?
Legat de acel exemplu de 5 ori pe zi era sarcasm, dar aparent nu vezi limpede ziua mesajele.
Pe scurt poate sa iubeasca cum vrea ea si cum stie oricine mai bine, noi ne dam cu parerea / oferim uneori sfaturi in limita bunului simt, daca sariti la ceva inofensiv (nu am instigat la ceva acte violente sau mai stiu eu ce sa fie interpretat ca fiind agresiv), atunci nu stiu ce sfaturi bune puteti oferi voi daca va deranjeaza ca i se ofera o alta varianta decat cea a voastra, copii mai sunteti uneori.
Nu mai suntem în epoca de piatră! dacă te căsătorești cu cineva cu care nu ești compatibil sexual? atunci ce se întâmplă?
Nu ai de unde să știi cum o să fie după cum nici eu nu am de unde să știu dar cu siguranță nu voi mai fi aceeași persoană după ce se va întâmpla.
Pai cu premisa asta am ramane inculti si involuati cu totii. Ca asa putem zice la orice. De exemplu:
Cine suntem noi sa condamnam sexul neprotejat? Lasa-i domnule sa faca sex ca animalele ca asa suntem noi ca oameni.
Sau cine suntem noi sa educam copiii sa fie creativi sau deschisi la minte? Lasa-i asa prosti cum s-au nascut?
Intelegi unde bat? Nu e vorba ca ii spun eu sa faca sex acum sau maine, ca nu la asta ma refer. Ci pur si simplu i-am explicat care e problema si cum sa o rezolve. Ca totul tine de psihic. Ea are nevoie sa vorbeasca deschis despre frica asta cu cineva care sa o inteleaga, nu sa astepte virgina sperand sa se rezolve de la sine.
Fata vrea o rezolvare la frica care o tine blocata. Nu vrea sa fie mangaiata pe cap in timp ce baiatul/iubirea ei, isi gaseste pe alta care nu are aceasta frica.
Mai ales ca are peste 18 ani. Nu-i sa zici ca e minora. Ca daca era minora, nici nu mai dezbateam subiectul asta.
Nu poti trai ca om intr-o relatie amoroasa cu o fata, stand pe laba pana cand ii trece ei frica. Sexul nu ar trebui sa fie subiect tabu. Este ceva normal si frumos pentru ambii parteneri. Nu ceva de speriat.
Esti virgin si singur. Nu intelegi cum se simte. Cand o sa ai o iubita langa care petreci mai mult de jumatate de an, ai sa vezi ce presiune sta pe spatele tau.
Daca doare, daca nu ești compatibil... daca și cu parca.
2 persoane ți-au spus același lucru, să știi că nu sunt nici nebuni nici comuniști.
E un adevăr acolo.
Prima iubire nu se uita, iar cu primul vei fi întotdeauna compatibilă.
Așa că alege-ti Primul cu atenție.
Îl poți întreba chiar ce planuri are cu tine, mai ales că spui că te-a așteaptat 1 an.
Nu am spus că sunt nebuni, n am venit aici să fiu judecată!
Ai primit niște sfaturi. Tu ești cea care a sărit cu "judecata"
Daca tu ai fost copil pana la 30 sau chiar 35 de ani, nu trebuie sa generalizezi. Femeia a spus clar ca nu are relatii sexuale pentru ca ii e frica de durerea deflorarii, dar tu atribui aceasta retinere de la sex unui cod etic. Cand vezi nepotrivirea, schimbi motivul, si dai vina acum pe lipsa de maturitate. Tare mai sunt unii oameni preocupati de puritatea sexuala... a altora. Asteapta tu pana la 35 de ani ca sa te maturizezi suficient incat sa poti face sex, persoana a spus clar ca nu face de frica durerii.
De ce nu ar putea doi useri TPU sa fie comunisti sau nebuni, sau ambele? Femeia se teme de durerea fizica, e singurul ei motiv ca sa nu faca sex, iar voi ii spuneti sa caute pe altul; pai si cu ala cum face sex, daca are o teama patologica de o durere care de multe ori nici nu exista, si daca se marita, cum ii recomandati voi, cu crezi ca o sa poate face sex, daca nu adreseaza aceasta teama irationala? Nu e nici o regula ca o femeie sa fie compatibila cu primul partener, cum se face asta, prin magie?
Tu ii dai de inteles sa se desparta, dar de fapt tu ar trebui sa te desparti; cum isi permite trogloditul ala sa iti reproseze ca nu ai fost virgina, cand nici el nu a fost? Nu il cunosteai macar, nu are nici un drept. Asta e un comportament abuziv. Crezi tu ca esti maritata, esti tinuta prizoniera pentru sex si alte avantaje.
Păi spuneți mi cine mai face sex sau dragoste, să sune mai bine, abia după căsătorie? în 2025
eu zic că nu se mai practică acest lucru.
Vezi sa nu te pacalesti, un baiat cunoaste diferenta dintre o fata curata si pura si una experimentata. Daca nu mai sumte nimic e posibil sa nu simta nici dupa sex. Partea intima este completare si cireasa de pe tort a relatiei nu un obiect al incercarii si a incercarii de sudare. Ea vine de la sine si e posibil sa simti ca nu e ce trebuie el, sa nu te abati de la asta. Poate ca a avut relatii dar nu avea voie sa se atinga de alte trupuri decat atunci cand sti sigur ca e al tau adica casatorie. Tu faci cum sti dar daca pentru ce ai precizat tu eu ti am scris si sper sa te ajute. Domne ajuta! Si fetele bune si baietii buni sunt rari!
Nu. Mai citește încă o dată ce am scris eu și nu incerca să îmi atribui idei pe care nu le-am emis.
Părerile sunt foarte împărțite. După mine, este foarte greu să mi dau seama de ce se întâmplă, fiind și prima relație sunt foarte atașată. Mi se pare foarte complicat, implică muuulte sentimente, suferință, nu doar legat de partea sexuală dar și asta face parte dintr o relație, de lucrul ăsta nu mi-am dat seama mai devreme.
Te-a acceptat un an de zile fără sex, pentru ca avea o alta fata cu care își satisfacea nevoile sexuale. Acum, fata respectiva nu îl mai vrea ca amant iar el în lipsa de sex s-a întors la tine și vrea sex cu tine.
Da, asa este, nici nu e de recomandat, trebuie sa traiesti o perioada cu o persoana ca sa vezi cum te intelegi, poate ai raspuns la postarea altcuiva? Recomandarea mea a fost clara, sa faci sex cu persoana, ca nu doare cum crezi tu. Totusi, cauta sa te asiguri ca nu o sa te doara prea tare. Spui medicului de familiei ca nu poti sa faci sex, nu intra. Il minti. El te trimite la ginecolog, ca suspecta de himen fibros. Si ginecologul iti spune cat de dificila va fi deflorarea in cazul tau.
Da, mai, dar daca se teme de durerea deflorarii nu va fi pregatita niciodata. De ce raspunzi fara sa citesti intrebarea?
Da, uite ca am facut si eu greseala pe care o dispretuiesc la altii, tu nu ai afirmat ce am inteles eu, imi pare rau, imi cer iertare. Tu spui ca, poate, daca el nu se mai simte atat de atras, insemna ca vrea sa se desparta. Posibil. Totusi, eu am inteles ca nu se mai simte atat de atras de sexul cu ea, nu de ea ca partenera in relatie. Poate daca curtezi o femeie un an, nu mai anticipezi momentul in care iti va ceda, cu aceeasi emotie. Vezi ca se teme sa faca sex, poate se va teme asa toata viata.
RAY întreabă: