| alexa099e7738w8w a întrebat:

Bună! Am o relație de un an cu iubitul meu. Eu sunt virgină iar el a mai întreținut relații intime înainte. De când suntem împreună nu am facut niciodată s.x. Iar pentru el reprezintă o problemă dar și pentru mine, chiar dacă nu am facut o niciodată. Îl iubesc foarte mult, vreau sa o fac dar parcă nu pot, îmi este frică de durere. Nu știu cum să rezolv asta, el spune că a trecut prea mult timp și nu se mai simte atât de atras de mine. Am nevoie de sfaturi, vă rog!

93 răspunsuri:
| moose10 a răspuns:

Te iubeste, e destul de matur la 25 de ani. Incat a stat cu tine 1 an de zile si ma gandesc ca v-ati cunoscut si familile si tot nu ar fi stat mai mult de 5-6 luni. E greu la varsta aia sa stea asa mult, a asteptat 1 an. Barbatul ala sufera stand pe masturbare, mai ales daca este loial si nu vede alte vede in ochii lui. Iti dai ca seama baiatul crede ca nu il iubesti indeajuns? O fata cand iubeste risca tot ca sa ii arate partenerului ca vrea un viitor cu el, eu stiu ca iti este frica de durere, dar daca ai zis ca el e mai experimentat va stii cum sa se comporte cu tine ca sa nu ai dureri mari, plus de asta durerea difera de la fata la fata, unele nici nu simt, altele simt. Nu sta cu frica asta pentru ca poti distruge o iubire frumoasa daca nu risti tot. Acum tu stii ce simti si daca merita.

| AndreiCsss a răspuns:

Nu ar trebui sa iti fie frica daca chiar il iubesti. Durerea aceea de care sunt speriate majoritatea fetelor e pentru ca isi incep viata pana la varsta de 16-17 ani, adica putin devreme. Deja intre 18-19 de ani corpul tau e deja format, de adult. Gandeste-te ca daca chiar zici ca il iubesti, il faci si pe el sa sufere o data cu frica ta. Ti-e frica mai tare de o intepatura decat sa il pierzi pentru totdeauna? E greu si pentru el, sunt sigur ca te iubeste incat a stat asa timp de 1 an la varsta lui. Ii dai o gramada de motive sa se indoiasca de iubirea ta sau sa creada ca stai cu el pentru ceva anume cu tiate ca nu e cazul pentru ca ai mentionat ca il iubesti. Femei sunt multe, barbati sunt multi, dar il faci sa se indeparteze de tine asa. Sexul nu e cel mai important intr-o relatie, dar e si el important, e un punct forte al relatiei. Sexul implica toate sentimentele si emotiile si spiritual si fizic. Multa lume va zice ca daca te iubeste, te va astepta cat e nevoie, dar nu e asa. Gandeste-te de ce ti-e frica mai tare. De o intepatura sau sa va pierdeti iubirea unul fata de celalalt?

| Cavaler001 a răspuns:

Daca nu se mai simte atras de tine, atunci nu e cazul sa începi viața intimă cu el. Părerea mea!