| papusapapusa99 a întrebat:

Buna am si eu nevoie de cateva sfaturi.este cam complicata povestea mea.deci acum 3ani am fost cu un baiat 2ani jum.si s-a combinat cu prietena mea si acum stau impreuna de 3ani.si in acest timp noi am tinut mereu legatura de 10luni este cv mai serios ne si intalnim dar nu stiu ce sa mai cred.dc mai se intalneste cu mine imi spune atatea cuvinte daca sta cu ea? mi.a dat cineva in carti si mi.s spus ca avem am2farmece sunt distrusa si au trecut atatia ani si nu l-am putut sal uit.si el este intre noi2 numai stiu ce sa mai cred multumesc mult va pup

Răspuns Câştigător
| oany a răspuns:

Am fost destul de dezamagita de barbati..si am tendinta clara de a-l condamna! Daca te vrea si te iubeste, pune-l putin la colt:ori tu.ori ea.Asa consider ca e cel mai normal si corect pentru sanatatea ta psihica.E greu de suportat o astfel de poveste si nu vorbesc din carti! Cred ca noi femeile, e cazul sa ne impunem putin mai mult! Ai grija se tine si mullta bafta! Cat despre farmece, mergi la biserica, citeste timp de 40 de zile Acatistul Sfantului Ciprian si roaga-te la Sfantul Efrem cel Nou! Se vor rezolva toate..cu multa credinta si rugaciune!

| papusapapusa99 explică (pentru oany):

Ai mare dreptate iti multumesc

| oany a răspuns (pentru papusapapusa99):

Ma bucur daca am putut sa iti fiu de folos! Ai grija de tine!

9 răspunsuri:
| LiK3 a răspuns:

Pai cine stie. poate o fi genul ala care sta cu 10 deodata doar pentru placeri happy

| papusapapusa99 explică (pentru LiK3):

Mentionez ca nu e asa a facut sacrificii si face incontinuare pentru mine adica sa ne vedem.o minte ca are treaba vorbim la tel fara sa stie ea.imi spune atatea cuvinte.pai si dk are acasa tot ce ai trebuie dc mai face atatea sacrificii?

| Felys a răspuns:

Nu prea e de incredere, de unde stii ca si cand era cu tine nu se mai vedea si cu alta, faptul ca desi este cu cineva o inseala e clar ca ii cam place sa joace rol dublu

| VladGH a răspuns:

Nu este vorba de nici o magie aici si nici nu merita sa te ghicesti, chiar credeti voi in ghicelile astea? Stii care e problema? Ai toate motivele sa nu mai fii cu el. Dar problema este ca tie iti place cum el te gadela si nu accepti faptul ca sa ramii fara el, depinzi de el. De ce stai tu cu el, stiind ca mai are pe una? El se distreaza si cu tine si cu ailalta. Vezi si tu, daca vrei suparate.

| Andrei4g a răspuns:

I-a spune-i ca daca te iubeste, cat sta cu cealalta- 'pasarica' de la tine nu mai primeste. Taie-l pe Casanova de la portia de sex vreo 5-6 luni si ai sa vezi cum dispare, usor agale.

| Uratul01 a răspuns:

Poate vrea un threesome! pentru binele tau ar trebui sa fi de acord