Ok
asculta aici
el dadea idul si numarul tau, nu degeaba
...ptr ca ii mentionau prietenii lui de tine. discutau despre voi doi intr-un fel era.mandru ca este cu tine
deci impaca`te cu el
``prietena`` asta a ta nu e deloc prietena
stiu cum e sa te dai la prietenul celei mai bine prietene
e ceva gen``uite ca pot si eu sa fiu cu el nu numai tu
`` ![]()
ea l-a convins sa se sarute? da`o dracu
)) deci nu face prostia sa-i confesezi in primul rand secretele tale ei ca e posibil sa auda toata scoala
sunt sigura.mai ales celelalte prietene ale ei.
daca lui i`a parut rau, e clar ca`i pasa.eu iti recomand sa te certi cu ea.nu cu el![]()
daca alegerea ta este sa te desparti de el si sa treci mai departe, si sa ramai prietena cu aia, iti recomand sa gasesti momentul oportun de a te da la o persoana de care ii place ei mult. spuneai ca iubeste pe cineva nu?
spui si ca tu te`ai indragostit de prietenul tau nu?
e cam aceeasi chestie
ai putea incerca sa te dai la el.
p. s.:as vrea sa imi spui si mie ce`ai facut intr-un mesaj![]()
:*
Vorbeşte cu el faţă-n faţă cerei şi tu iertare că v-aţi despărţit. Spune-i că-l iubeşti şi spune-i şi ce te-a durut ca să ştie
o să vă împăcaţi.
FantaSZy.
Sti ce...asculta-ti inima. daca il iubesti atat de mult si vrei sa fi cu el atunci da-i o a doua sansa.insa nu ii mai arata ca il iubesti atat.si iubirea are limite.nu poti suporta toate aceste chestii. dar tu mai da-i o sansa si nu uita trebuie sa fiti egali
Oricum nu mai sunt prietena cu fata aia, si ma enerveaza faza ca sa folosit de el intr-un fel. Plus ca ea mi-a spus ca s-au mozolit, asa cu un zambet
ca si cum nu ar fi contat.
Ce toanta e aiaa![]()
se lauda
proasta
le urasc pe astea
faza era ca daca el o saruta el vroia mai spuneam sa iti zica ea
ca na...baietii sunt baieti.