Poi avand in vedere ca erati destul de apropiati nu cred ca s`ar supara ca ai dat de el
Ii spui doar ca ai vrea sa mai vorbiti, sa depanati amintiri ...ca nu l`ai vazut de mult, daca e bine...chestii generale
Oaw. ce frumos! e ca in ala`` Impreuna pentru totdeauna``
hai, sa fim seriosi. e clar ca mai simti ceva pentru el
o sa-ti dea add probabil sh o sa te intrebe cine esti
tu il intrebi daca isi mai aminteste de fata cu care nu stiu ce facea(ii zici o amintire sau o faza frumoasa), bineinteles fata fiind tu sh apoi incepeti sa vorbiti.noroccc
Nu poti sa stii dca nu vb cu el.
vorbeste cu el, povestiti ce-ati mai facut cum va merge si propune-i sa va intalniti
Wauuuuuuuuuuuuuuu! exact povestea meaaaa! noi ne cunosteam inca de mici de la scoala.am fost amici multi ani. apoi eu ma transferasem la o alta scoala.si trecura vreo 4 ani, iar el mai avea numarul meu de fix in m inte. el fiind plecat in strainatate m-a sunat si mi-a zis ca in tot acest timp nu ma uitat si s-a gandit la mine.stii ce a urmat? eu atunci implinisem 18 ani.era luna iunie.in luna august am plecat la el in italia si aici am ramas. iar acum peste 2 luni avem si nunta,sa stii ca nu ai nimic de pierdut daca tu il iubesti si vrei sa ai o relatie cu el incearca sa-i zici ce simti fara rusine.prima dragostea este cea mai frumoasa si nu se uita niciodata.mult noroc in viata iti doresc.
Est foarte frumoasa poveste ta. Nu te speria el 100% c se mai gandest la tine
. Pe mes ii zici cine esti si o sa-si aduca aminte
. Presupun ca el are acum 18 ani.Nu stiu ce sa zic.Nu vreau sa te supar, dar cred ca are prietena, dar marog doar el stie asta
. Si daca ii zici cine esti o sas-si dea seama, dar daca nu-si da seama atunci insemna ca nu se mai gandeste la tine
. Dar eu totusi cred ca nu auitat cei 3 ani
. Mult succes!
La 14 ani te consideri adult? MAMA! Esti copilas.Parca tu ai pus intrebarea aceea Ai o minte sclipitoare, de bubuie.