Primul meu sarut.
. La 14 ani.in fata unei chestii, nu am mai fost de mult prin zona aia si nu stiu ce e de fapt.
. Pai a fost pe neasteptate chiar daca ma asteptam cam in ziua aia sa se intample nu ma asteptam sa fie chiar atunci.La inceput am avut emotsii adica inainte de acel moment, dar dupa ce m-am intalnit cu tipu' cu care eram nu mai aveam nici un stres.Si nici atunci cand m-am sarutat nu mai aveam nici o problema.Plus de asta exact in seara aia tipu' cu care eram i-a spus prietenului meu cel mai bun, care prin coincidentsa era si prietenul meu cel mai bun
[i-am cunoscut in acelasi timp si ne-am intseles bine], ca dintre toate fetele cu care a fost [si aici vine bomba, chestie neasteptata] eu l-am sarutat cel mai bine.![]()
^cu tot cu detalii
Nu cred ca baietii pot tine minte asta.eu unul nu-mi aduc aminte, pe la vreo 13-14 ani, dar atunci nu erau vremurile de acum unde fetele se dezvirgineaza la 13 ani.
13 ani. in fata scolii la intrarea profesori tocmai cand iesea directoare
. ne-a felicitat si ne-a zis sa nu ne descurajam, dar sa si invatam.
... la 14 ani
, acum nu stiu daca a fost devreme sau a fost tarziu, dar ma bucur ca s-a intamplat, pentru ca primul a fost ceva mai greu...
Am intrebat la cati ani ati avut primul sarut cu prietena sau prietenul nu cu mama
la 5 ani? nu zau
La 12... dar acum imi pare rau, pentru ca nu trebuia s-o fac! Nu suport vremurile in care am ajuns, cand toata lume se saruta cu toata lumea fara sa-i pese cuiva! Preferam sa traiesc pe vremea bunicii...serios
anonim_4396 întreabă:
Iulia100rock4ever întreabă:
ashley26pink întreabă: