| Delincvent12 a întrebat:

Buna am si eu o problema. Acum o săptămână am dezvirginat-o pe prietena mea am fost protejati am folosit prezervativ. Dupa o saptamana a inceput sa-i fie putin greata 3 seri la rand neștiind de ce. Se poate sa fi ramas gravida? Sunt simptome care apar la o
saptamana? Eu sunt ferm convins ca nu a ajuns in ea nimic dar suntem speriati din cauza la greturi. Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care sexul de dezvirginare a fost intretinut conform descrierii din intrebarea ta, posibilitatea de a se formao sarcina este = cu 0 (ZERO) din 2 motive si anume : 1. ) a fost folosit prezervativul ca metoda de protectie si aceasta ofera o protectie de peste 98% in cazul in care prezervativul ramane intreg/intact la terminarea sexului, 2. ) Dupa trecerea a doar 7 zile de la data intretinerii sexului, este IMPOSIBIL sa apara orice forma de aparitie sau manifestare a unui simptom de sarcina, chiar si in cazul in care sperma ar fi fost EJACULATA IN VAGIN. Puteti fi linistiti si convinsi ca totul se petrece doar in mintea prietenei din cauza stresului a fricii si temerilor nejustificate si de fapt situatia este cat se poate de normala. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| Seewk_Skrool_1985 a răspuns:

Cel mai bine e sa-si faca 1 test de sarcina, in caz ca o sa-i dea pozitiv, bafta o sa fii tatic rolling on the floor)))))

| Delincvent12 explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc mult acum sunt liniștit! Tin sa menționez ca era a 2 zi dupa terminarea ciclului si era in zona nefertila.

| Violleta2022 a răspuns:

Greturile dupa doar 1 saptamana de la sex, nu au nici o legatura cu o posibila sarcina dar pot avea cu o indigestie aliemntara.
Greturile apar in sarcina abia dupa 3 sapatamani de la fecundare, nu inainte!
Apoi, daca ati avut sex protejat de la capat la coada (intotdeauna), nu sunt sanse de sarcina!

Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultimul contact sexual!

| cyupaku a răspuns:

Pai ai zis ca ai fost protejat, nu? cum sa ramana?

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat, prietena ta nu poate fi gravida. Simptomele pe care le are sunt ca urmare a transformarilor hormonale care au loc in organismul ei in urna dezvirginarii.

Răspuns utilizator avertizat