Hey, corbulalbrosu mi-a spus sa îți raspund la aceasta întrebare. Ei bine, pe mine pilula m-a dat peste cap. in prima luna mi-a întârziat ciclul vreo 10 zile. am avut dureri de cap, amețeli, grețuri, și "spotting". M-au speriat destul încât sa nu mai folosesc pastila asa după ureche, doar dacă știu sigur ca sunt in perioada fertila, dar asta e alta poveste. Așteaptă-te sa îți dea peste cap ciclul, sa-ti întârzie, apoi sa-ti vina peste 2 săptămâni, sa ai tot felul de scurgeri ciudate, dureri de ovare... Acum depinde de la om la om, unele patesc mai rau de atat, altele n-au aproape nimic... dar sper ca tu nu vei păți asa ca mine. Eu una m-am traumatizat cu pilula aia am avut numai "senzații tari" de la ea
.
Sincer simptomele deja se mențin și la ciclul următor, abia ca am câteva picături pe absorbant, dureri groaznice de ovare
Pfff. am patit draga mea, n-ai incotro din pacate, trebuie sa astepti pana se curata organismul de hormonii aia sintetici. :/ poate dura.
Am anuntat o fata cu numele de utilizator @королева А.
Sper ca iti va oferi multe raspunsuri privind ''experienta nefasta'' prin care a trecut in ultimele 6=7 luni dupa ce a folosit si ea acea pastila nenorocita Escapelle. Sanatate!
farcry444 întreabă: