| Maria39popescu a întrebat:

Bună, as dori sa știu și eu de la fetele care au mai luat pastila de a doua zi, mai exact Escapelle, cum au decurs menstruațiile dupa administrare ei. Ați avut modificari ale ovulației sau diferite simptome cum ar fi stările de greata, durerile de cap sau oboseala. Și mai ales ciclurile voastre după ce ați luat pastila au prezentat schimbări din punct de vedere al culorii sau cantității.

4 răspunsuri:
| Armyanka a răspuns:

Hey, corbulalbrosu mi-a spus sa îți raspund la aceasta întrebare. Ei bine, pe mine pilula m-a dat peste cap. in prima luna mi-a întârziat ciclul vreo 10 zile. am avut dureri de cap, amețeli, grețuri, și "spotting". M-au speriat destul încât sa nu mai folosesc pastila asa după ureche, doar dacă știu sigur ca sunt in perioada fertila, dar asta e alta poveste. Așteaptă-te sa îți dea peste cap ciclul, sa-ti întârzie, apoi sa-ti vina peste 2 săptămâni, sa ai tot felul de scurgeri ciudate, dureri de ovare... Acum depinde de la om la om, unele patesc mai rau de atat, altele n-au aproape nimic... dar sper ca tu nu vei păți asa ca mine. Eu una m-am traumatizat cu pilula aia laughing am avut numai "senzații tari" de la ea laughing.

| Maria39popescu explică (pentru Armyanka):

Sincer simptomele deja se mențin și la ciclul următor, abia ca am câteva picături pe absorbant, dureri groaznice de ovare

| Armyanka a răspuns (pentru Maria39popescu):

Pfff. am patit draga mea, n-ai incotro din pacate, trebuie sa astepti pana se curata organismul de hormonii aia sintetici. :/ poate dura.

| corbulalbrosu a răspuns:

Am anuntat o fata cu numele de utilizator @королева А.
Sper ca iti va oferi multe raspunsuri privind ''experienta nefasta'' prin care a trecut in ultimele 6=7 luni dupa ce a folosit si ea acea pastila nenorocita Escapelle. Sanatate!