e santaj sentimental. sa nu intreti relatii sexuale cu el. in primul rand nu merita mai ales ca iti spune ca te paraseste daca nu faci pasul cel mare, e prea repede, dupa o luna. eu inteleg ca ti la el da nu trebuie sa te sacrifici pentru el. se vede de la o posta ca el vrea doar sa intretina relati sexuale.eu zic mai bina sa te desparti de el. ce naibii sa stai sa iti zica tot timpul ca daca nu faci sex cu mine te iti iei adio...eu sper ca te.am ajutat pwpici si ai grija ce faci nu te lasa manipulata
Pai asa poate sa vina orice baiat dupa 1 zi /dupa prima intalnire si sa pretinda ca daca vreti sa continuati relatia trebuie sa o faceti.eu cred ca isi urmareste scopul si atat.
Eu zic să mai aştepţi. prea devreme.
Spune-i că nu eşti pregătită dacă va aştepta înseamnă că te iubeşte, dar dacă te ia cu toate porcăriile. „că nu mă iubeşti, că nu ştiu ce faci bla bla bla
" lasă-l te vrea doar pentru pat.
FantaSZy.
Isi bate joc de tine
altii nu fac sex nici dupa 2, 3 ani de cand sunt impreuna
zii ca nu esti pregatita si e cam repede doar dupa o luna
ai sa vezi ca dupa ce faci cu el ce vrea o sa te lase![]()
parerea mea
iti doresc numai bine :*
Daca tia bagat replica ca daca nu vrei sa-ti iei adio e clar!
el nu tine la tine si chiar daca te-ai culca cu el dp tot poti sa-ti iei adio.pentru el va urma alta
daca ar tine la u tear astepta oricat d normal e chestia asta nu trebuie sa fortezi lucrurile sa grabesti! eu zic ca nu merita! poate u tii la el aucm dar daca ai s-o faci cu el dp ai sa tii si mai mult mai ales daca el e primu.si dp cateva luni o sa se sature de tine si va cauta alta si tu? u atunci ai sal iubesti maxim si o sa te doara mai tare despartirea at decat acum![]()
faci cum crezi u ca e mai bine! eu una am cunoscut o gramada de baieti si am vb cu multi si,. km toti sunt la fel!
e f greu sa gasesti unu care chiar sa te merite
sa reuseasca sa te astepte...sa fie grijuliu cu tine si sa fie tandru![]()
dp parerea mea tresa stai cu un baiat cel putin 3 luni ca sa faci pasul ala atata d mare...
pup
Multumesc tuturor de pareri... unele chiar m-au ajutat mult...si eu cred ca este un santaj sentimental cum zice catalina dar orice ar fi nu voi ceda si nu o voi face daca va acepta bine daca nu asta e trec si peste asta
Pai draga mea, eu zic ca daca chiar tine la tine, ti-ar respecta alegera si nu se va desparti de tine doar pentru ca tu refuzi sa ai relatii intime cu el.si dupa parerea mea, da, e prea devreme sa intretineti aceste relatii.chestia asta e un lucru serios si foarte important, si daca el nu respecta opinia ta. cel mai bine e sa-l pui sa aleaga: ori respecta ce crezi tu si ramaneti impreuna, ori va despartiti.eu asa cred, oricum MULTA BAFTA! sa ne auzim de bine
. te pup!