| pisiiiiiiiiiiiii a întrebat:

as vrea sa-mi pun iubitul la incercare, pentru ca de un timp vorbeste foarte urat cu mine si filtreaza cu alte fete! Acum o saptamana a vorbit cu fosta lui iubita pe messenger si a intrebat-o daca ii mia da o sansa si ea a zis ca ea si-a batut joc de el... Iar cand l-am intebat ca ce e cu convorbirea aia a zis ca vroia sa-si bata joc de ea... Ajutati-ma nu stiu cum sa mai reacionez ce sa fac un sfat plz

Răspuns Câştigător
| Daryya a răspuns:

Daca iubitu tau incepe sa vb urat cu tine nu e un semn bun nu zic sa te desparti de el dar incearca sa ai o conversatie deschiza cu el sa-l intrebi daca te iubeste cu adevarat sau pentru el e doar o joaca pentru ca e bine sa sufer acum decat mai tarziu acesta este sfatul meu sper ca o sa iti fie de folos...:d

7 răspunsuri:
| georgiana_1403 a răspuns:

Pai nu cred ca mai ai cu ce sa il pui la incercare pentru ca deja ti-a demonstrat multe prin convorbirea cu fosta lui prietena. Daca totusi vrei sa-l pui la incercare iti poti face un alt id, sau sa pui o prietena sa il sune cu toate ca exista riscul sa se supere ca l-ai pus la incercare. Bafta

| dreamgirl16 a răspuns:

Puneti o prt sa``l sune si sa flirteze cu el,sa ii spuna k aa gresit nr bla bla bla,dar totusi sa intre in vb sa vz daca vb cu eahappy Sa isi dea intalnire bla bla bla, asa am facut eu odata cu unu si a zis ca nu are prthappy Hihihi, ce i``am facut dupa.,. infnlove strucklove struck incearca nah.eu zic ca merita!

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Trezireeeeea!
Nu vezi ca-si bate joc de tine?
Dar, ca sa-l oftici da-te si tu la alti baieti, flirteaza cu ei chiar de fata cu el. Apoi desparte-te de el.
Sau poti sa te desparti imediat de el.In niciun caz sa nu mai ramai cu el, e doar un fustangiu.Gaseste pe cineva caruia sa-i pese de tine si sa nu-ti para rau de actualul prieten.Succes.

| dana85 a răspuns:

La incercare s-a pus singur prin atitudinea care o are fata de tine si neseriozitatea de care da dovada in avansurile cu alte persoane. Sa stii ca cel mai important lucru la un om este caracterul, nu accepta sa fii jignita, ai demnitatea ta cand vezi ca nu esti apreciata la adevarata ta valoare si pune punct lucrurilor, inainte de a degenera o relatie frumoasa intr-o parodie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună; eu nu știu la ce fel de "incercare" vrei tu să-ți pui iubitu*,dar părerea mea e că ar trebui să faci tu.o încercare,și să-i zici intr-o zi,(eventual când îți moare bateria la telefon,și deci ești mai nervoasă-așa),ceva de genul "auzi,mă *ăsta*! da* tu nu poți să vorbești mai frumos cu mine? i-a mai du-te tu dracu*!"; înțelegi? după care te cunoști și tu cu un alt băiat,care să nu stea pe mess cu altele (și care să vină apoi la tine cu vrăjeala că de fapt el le "incerca" pe ele),și care băiat să îți spună,așa-de control,măcar o dată la două zile,că ești cea mai frumoasă fată din liceu; nu?
și pentru că m-ai enervat,fi atentă aici că-mi deschid telefonul și îți arăt ultimul mesaj care i l-am trimis eu prietenei mele:"mă gândesc la tine; ești unica femeie din inima mea, dar și din tot universul!"; bine l-am scris pe fugă, eram in pauză de masă; la serviciu; și puțin stresat că am vreo 4 șefi pe capul meu, și toți sunt varză; in fine; hai că m-ai vorbim! pa!

| Alin75 a răspuns:

Iti spun scincer... nu te pot ajuta!

| pisiiiiiiiiiiiii explică:

Ms all de sfaturi love struck dar pana la urma am lamurit-o love struck l-am pus sa aleaga ori isi schimba comportamentul ori ma pierde...si el a ales. A zis ca isi va schimba comportamentul! Eu i-am spus ca la prima abatere nu voi mai fi noi... Vom si doar eu si el