De ce nu te muti singura, cu chirie?
In felul asta traiesti cum iti place si nu te bate nimeni la cap.
Sunt plecata de acasa, asta nu inseamna ca nu mai am legatura cu ei
Asa era si la mine. Bine ca acum nu mai tinem legatura ca au vazut ca nu o scot la capat cu mine. Si fix asa era ca de ce nu am iubita cand ma casatoresc cand le prezint viitoare sotie si multe altele pana in ziua in care am plecat si aia a fost. Bine eu am aproape 30 de ani si nu am avut nici o relatie pana acum si nu am murit sunt bine mersi.
Cand ti se intampla, se intampla. Nu e ceva pe care trebuie "sa o rezolvi". Sper totusi sa nu ramai singura doar ca sa le faci in ciuda ). Cand va fi cazul si la tine, ar trebui sa decizi pe moment ce simti ca vrei. Nu sa decizi dupa altii sau din obligatie.
Intre timp, nu mai baga in seama si traieste-ti viata cum ai vrea tu sa fie traita.
Daca asa te simti tu bine si nu te simti singur, atunci bravo tie! Totusi sper ca nu ai ales sa ramai singur doar ca sa le faci in ciuda a lor tai
Sincer, i-a enervat mai tare faptul ca le-am zis ca am decis sa raman asa pe veci ) mai in gluma, mai in serios, asta e adevarul
Singuratatea e naspa. Cel putin in timp o sa te tot "apese" senzatia. Sper totusi sa gasesti si tu pe cineva . E nasol cand nu ai cu cine sa te bucuri de momentele frumoase.
Si eu am fost singur timp de 25 de ani. Cand am implinit 26, mi-am gasit o fata cu care stau si acum. Cu siguranta nu as vrea sa ma intorc la perioada cand eram single. Viata e mult mai frumoasa cand ai cu cine sa impartasesti momentele frumoase din ea .
Neah, mersi frumos si sanatate multa, dar naaah. Ma uit si in jur si ma mai pun asa in locurile femeilor, ale barbatilor, e oribila o relatie din punctul meu de vedere. Multa dedicare, nervi storsi, multa daruire. Obositor de tot. E ca dracul negru pentru o persoana inchisa in sine si indiferenta, ca mine.
Sa fii fericit!
Pur și simplu ignoră-i în totalitate. Și eu am tot 25 de ani și nu am avut niciun fel de relații romantice și sexuale dar am noroc că ai mei niciodată nu m-au bătut la cap cu întrebări de genul, nici măcar în glumă nu mi-au zis ceva vreodată. Și eu îmi doresc să rămân single 4ever, ce-i drept mie îmi e foarte ușor fiindcă sunt (Apothi) AroAce dintotdeauna, deci șansele de a simți atracție sau de a avea dorință sexuale și romantice vreodată sunt, sper eu, inexistente. Ai mei știu de orientarea mea și sunt foarte open-minded și nu m-au judecat, criticat sau presat niciodată. Dar și înainte de a le spune, tot nu m-au presat niciodată să-mi fac relație sau să fac sex.
Ai mei mă tot presează și bate la cap, pentru ca am ajuns la o vârstă la care alții de vârsta mea au familii si copii și eu nu am. Și ei își doresc nepoți, cat mai repede, și mă tot întreabă ce tot mai aștept, să-mi caut pe cineva și gata. E ușor de zis, dar greu sa găsesc femeia aceea fidelă, sinceră, loiala, care să mă înțeleagă și să fie alături de mine, femeia aceea simplă.
Nu trebuie sa te mai certi cu ei, de ce nu alegi sa le faci pe plac, macar sa creada ei ca ai o relatie? Nu stai cu ei, nu ai prea mare treaba cu ei, asa ca le poti prezenta un amic ca fiind iubitul tau. Eu am facut asta acum ceva timp ( am prezentat o fata ca fiind iubita mea) si sunt extrem de fericiti si in ziua de astazi. Intreaba ei cateodata de nunta dar in rest e totul bine
Salut!
Sa se duca ei la psiholog.Sunt invechiti.Pentru ei, la 25 ani, deja aveau casnicie, copii.In ziua de azi, este diferit.
Doar pentru ca esti diferita de ce stiau ei nu inseamna ca ai o problema.
Da, este mai bine intr-o relatie, dar este greu in era fast forward.
Mai in gluma, spune-i sa-ti gaseasca ei.
RAY întreabă: