E o intamplare ciudata dar foarte obisnuita in zilele de astazi.
Ai procedat corect. Daca va cunosteati de mai mult timp si era atrasa de tine este probabil sa te fi placut, dar cel mai mult probabil e ca era in stare de ebrietate si nu isi dadea seama de faptele sale.
Sfat? Cand te mai duci la petreceri, sa ai prezervative la tine.
In rest, intamplarea ta e o mica poveste fierbinte, care se poate intampla la orice petrecere din ziua de azi.
Pai daca a ajun la aceasta inseamna ca are sentimente pentru tine. Si e bine ca ai refuzat, caci un sex obisnuit se face organizat, dar nu din intamplare la o petrecere. Daca tu o placi atunci fa ceva...
Din punct de vedere medical e bine ca n-ai facut-o.Din punct de vedere masculin ai fost un bou! Deci tu alegi
Petrecere? Probabil era in stare de ebrietate, sau de ce nu, poate chiar te place. Bine ai facut ca nu ai facut sex (obisnuit, cum spui tu) cu ea, daca chiar te place, se vor mai ivi "chestii" de genu.
Mare mincinos esti. Ai o imaginatie a dracului de bogata si te uiti prea mult la tv. pune mana si cauta-ti o femeie adevarata, frustratule.
In primul rand invata sa scrii corect romaneste. până se scrie cu â, nu cu î + multe alte greseli, iar in al 2lea rand ce pareri ai vrea sa avem noi cu privire la faptul ca ai dat si tu o m**e?
serios acum...
Eu nu am inteles daca ai facut sex oral tu ei,ea tie sau unu la altu,dar in fine mi se pare putin ciudat sa refuzi o fata,mai ales ca esti baiat.Dar totusi puteai sa te duci sa cumperi niste prezervative
.Ca puteai sa faci sex cu ea fara sa o lasi insarcinata, nu ejaculai in ea(dar totusi putea fi lichidul preejaculator), dar puteai sa iei vreo boala ca nu sti cu cine s-a mai culcat.Mda,ma mir din partea unui baiat ca a cedat tentatiei si nici macar nu a incercat(exista magazine non-stop
).