A doua varianta = fata este majora si poate face aproape ce vrea. si este mai aproape de conceptiile barbatului de 22. barbatul poate face mai multe cu o fata de 18. pe cand unu de 20 de varsta mea nu are ce face cu o fata de16 ani. nu o lasa parintii sa doarma la mine nu o lasa sa mearga cu mine undeva departe nu o lasa multe sa faca. si mai ales nu prea le lasa sa aiba iubiti multi parinti. eu unu nu inteleg ce dragoste poate exista intre un baiat care se uita la viitorul lui si o fata care nu are in cap decat justin bieber, twilight, si ce altceva mai are in cap un copil de 16 ani. poate sa ma injure toti. insa eu nu cred in dragoste la 16 ani. de la 18 in sus deja incepe sa se simta dragostea.
La 16 ani nu cred ca o fata are in cap Justin Bieber. Dar parerile sunt impartite. Eu cred ca exista dragoste la 16 ani, am vazut multe cazuri.
"La 16 ani nu cred ca o fata are in cap Justin Bieber" nu, numa majoritatea. am cunoscut multe fete de varsta asta. majoritatea nu au habar ce li se intampla. toate vor sex toate "dragoste" si etc. insa nici una nu e destul de matura ca sa inteleaga unele lucruri. toate la 16 ani vor sa faca sex. mai intai fac sex si dupa aia se intreaba daca asa, daca pe invers. unde este maturitatea? sa spunem ca barbatul acela are o casa si sta singur. fata vrea haine, fata vrea cumparaturi, fata vrea cluburi, fata vrea sa vada niste vedete si daca nu merge face urat. si muuulte alte exemple. si daca nu-i faci poftele se pune pe plans. nu stiu cati barbati/baieti de la 20 de ani in sus ar vrea sa "creasca" un "copil" de pe la varsta asta.
si zici ca ai vazut multe cazuri. unde? in filme? acolo da. totul e posibil. insa in realitate si mai ales in ziua de azi... baietii de genul care merg cu fete atat de mici nu cauta decat sex. am destule prietene sau foste prietene de 16 ani care credeau in basme si in cai verzi pe pereti. insa dupa aia au dat cu capul de realitate. dragoste intre un baiat de pe la 20 de ani in sus si o fata de 16 ani. (sau mai jos) este una la 100. altceva ca sunt care au relatii si fata are impresia ca o iubeste. altceva asta.
din comentariul tau reiese ca ai si tu 16 ani. nu ma intelege gresit nu vreau sa te "atac" sau ceva de genul. doar ca fetele de 14-16 ani sunt prea naive ca sa inteleaga ce li se intampla.
si repet dragoste intre 16 ani fata si 20+ baiatul... e 1 la 100. in ziua de azi toti cauta sex si toate cauta interes. sa-mi fi pus intrebarea asta acu 20 de ani credeam. dar acum nu cred pentru ca stiu cum este lumea.
Imi cer scuze. nici eu nu cred ca se poate vorbi de dragoste sau iubire la acea varsta. si eu am aceeasi varsta dar cred ca nu poti iubi pe cineva la varsta asta ( poate pe mami si pe tati
)parerea mea. acum fiecare cum crede
Eu nu am 16 ani. Si daca nu ai vazut tu cazuri asata nu inseamna ca nu exista.
Iar eu la 16 ani nu aveam in cap Justin Bieber... poate persoanele pe care le cunosti tu asculta Justin Bieber, dar la mine in zona nu asculta nimeni Justin Bieber, decat cateva copile de 11-12 ani...
Asta*
In general iubirea nu are varsta, dar la 20-22, conteaza cel mai mult ce e in capul baiatului, pentru ca nu sunt multi cei care vor o relatie serioasa in detrimentul unor aventuri, asta in cazul in care fata vrea o relatie serioasa. Asa ca, indiferent ca e 16-20, 18-22, atata timp cat fata vrea dragoste, nu sa il roada pe el de bani, iar el doreste tot dragoste, de ce nu?
Pai 18 si 22 suna mai bine pentru ca sunteti mai apropiati ca si conceptii, gandire, principii etc., chiar si maturitate. In timp ce la 16 inca esti copila, inca iti mai vine sa faci mofturi, poate nu esti pregatita sa ii dai ce ar vrea... Eu una nu am sustinut niciodata diferentele de varsta mai mari de 1-2 ani intr-o relatie. Pe dupa 25 de ani mai merge, chiar foarte bine, ia gandeste-te: 25 cu 29, 31 cu 35. Altceva, nu?
In primul rand nu era vorba despre mine, pur si simplu vroiam sa vad pareri pro si contra.
Deci, ca sa inteleaga toata lumea, intrebare pe care am pus-o nu face referire la mine, pur si simplu vroiam sa vad care este parerea vostra.
Poate multi ar spune ca a doua varianta deoarece fata e majora dar Cunosc un caz in care fata avea 13 ani si baiatul 22.
Iubirea nu are varsta
Cum am mai zis.Nu conteaza ca ala are 20 si ala 45. Iubirea nu are varsta.Conteaza sa iti placa persoana
O fata de 16 ani si un baiat de 20 asta este exact ca si relatia mea
eu 16(implinesc 17 peste cateva luni) si el 20(implineste 21 peste cateva luni).Eu la inceput credeam ca parintii mei nu vor fi de acord, insa mai tarziu am aflat ca nu-mi cunosc parintii chiar atat de bine.Se pare ca ei au fost de acord cu relatia mea
Uite parerea mea e ca e ok. si eu sunt in calsa a IX iar prietenul meu are 19 ai. e la facultate. parerea mea e ca intr-o relatie de genu in cazul asta, tu mai mica cu 4-5 ani decat el trebuie sa ai grija si aici vorbesc de respectul de sine. pentru ca sunt tipi care probabil stau cu tine 2 -3 luni doar pentru ca apoi sa te bage in pat si sa fi inca una pe lista lui. parerea mea. si apropo " NU CREDE in marele TE IUBESC " mi se pare o prsotie sa spui asa ceva dupa un timp scurt sau chiar la varsta de 16 sau 18 ani. de la 20 in sus ok... dar si asa. dupa un timp mai indelungat. repet asta e parerea mea