Mai menționez faptul ca primul contact de pe 25 a fost cu două zile înainte de ovulație iar cel de pe 1 în penultima zi de ovulație
ovulația mea a început pe data de 27 decembrie și s-a sfârșit pe data de 2 ianuarie
''in caz de orice eventualitate mereu cand simte ca ejaculează scoate penisul ''
Sigur nu trebuie sa fie problema. Doar l-a scos!
''nu sunt deloc capabilă de a avea un copil '' Mergi la medic, monteaza un sterilet si distractie placuta. Iti poti face de cap cum doresti. Nu mai e nevoie sa o scoata!
Dacă aș avea posibilitatea aș face o însă nu există această posibilitate financiară
Pai daca o face cu prezervativ de ce rahat o mai scoate?
Si daca o face cu prezervativ si o scoate, cum rahat sa fii insarcinata te-ai bolunzit la cap?
![]()
Sanse de 0 la suta, nu mai visati cai verzi pe pereti, daca tot esti asa paranoica cumpara-ti un test de sarcina si il faci dimineata la prima urina.
Eu iti sugerez s-a nu mai frecventezi sexul vaginal si s-a practici sexul anal/oral deoarece nu mai ai speramte, ma ciocoflender
Buna! Eu nu cred ca esti insarcinata, avand in vedere faptul ca te ai protejat. Ceea ce tu povestesti oricum nu suna bine, secretiile acestea nu sunt normale. Trebuie sa mergi la medic. Fa ti o trimitere la ginecologie de la medicul de familie