| andradamatei075 a întrebat:

Bună,chiar dacă rușinea depășește orice limite o sa vin aici să discut de pe un cont fals despre ce problemă am ca nimeni sa nu îmi știe adevarata identitate,am nevoie de un răspuns,mă puteți jigni, accept orice numai îmi doresc un răspuns
deci, am 18 ani și sunt în primul meu an în care mi am început viața sexuală,actele mele sexuale nu au niciodată perioade asemănătoare,uneori am acte sexuale odată la o săptămână, alteori odată la o lună, la 2 săptămâni și tot asa,pot spune ca viața mea sexuală uneori nu e una tocmai activă
eu cu partenerul meu folosim întotdeauna prezervativ durex, și ca o metodă de prevenție în plus chiar daca nu stiu daca este tocmai folositoare el nu ejaculează niciodată in vagin chiar daca are prezervativ, in caz de orice eventualitate mereu cand simte ca ejaculează scoate penisul
ei bine am intamplinat o problemă care până acum ma macina din cauza fricii unei potențiale probleme de sănătate dar care acum mă macină din cauza temerii ca exista o sarcina
dupa ultima menstruatie care a început pe data de 16 decembrie și s-a încheiat pe data de 20 am avut 2 zile în care am avut contacte sexuale, pe data de 25 și pe data de 1, câte două în fiecare zi dacă îmi mai aduc bine aminte.
după contactele de pe 25 totul a fost ok nimic neînregula, însă la contactele de pe data de 1 a existat o mică problemă,la primul act totul a fost bine,eu de obicei sunt lubrifiata natural, nu am folosit niciodată lubrifiant sau orice altceva, ei bine primul act de pe data de 1 a fost ok iar la al doilea nu am fost tocmai bine lubrifiata dintr un oarecare motiv iar asta a adus o senzație de disconfort în timpul actului intim,mai ales ca iubitul meu a vrut să încerce poziții noi și a fost puțin mai agresiv, atunci am simțit pe moment un mic disconfort care a trecut ulterior, ei bine pe data de 2 ianuarie am simțit senzația de usturime când merg la baie sa fac pipi, ceea ce m-a speriat, pe data de 4 am fost la farmacie iar doamna mi-a spus ca e o infecție urinară care se tratează usor cu urimil, am luat urimil insa eu pe data de 4 deja nu mai aveam o usturime asa mare cand merg la baie insa le am luat, iau in continuare, insa pe data de 5 dupa o masturbare clitoridiană la câteva ore distanță când ma spălam am observat o sângerare amestecată cu secreție vaginală roșiatică,m-am panicat,aceasta sângerare era slabă, pe parcurs se transforma în roz dar apărea în general doar după urinare nu intre urinari, ei bine pana pe data de 6 a trecut
pe data de 7 m-am masturbat din nou clitoridian și imediat după aceea a apărut din nou această sângerare care apărea doar după urinare, mereu amestecată cu secreție și mereu scădea cantitativ și în culoare până astăzi pe data de 9 când nu mai am nimic,usturimea nu mai este prezentă când merg la baie, am uneori dureri vagi de burtă în partea de jos și ieri când am stat în frig am avut o durere puțin mai accentuată când mă încordam în partea de jos stângă sub burtă însă aceasta aparent a trecut peste noapte, simt o tensiune mică în jurul mameloanelor însă e de menționat ca menstruatia trebuie să apară în 6 zile
teama mea cea mai mare este ca sunt însărcinată și aceea era sângerare de implantare doar ca iubitul meu susține ca a fost atent si a verificat prezervativul și înainte și după și ca totul era ok, însă mie tot îmi e teamă și sincer acum chiar nu am bani să cumpăr test de sarcină și daca ar fi nu cred ca ar iesi pe test fiindcă ultimul contact a fost in urma cu 8 zile insa ma tem fiindcă nu sunt deloc capabilă de a avea un copil și doar ideea ca as putea vedea două linii pe test mă înfioară
stau constant stresată și asta mă macină în interior,sunt obosită și lipsită de chef fiindcă mă gândesc doar la asta și orice mică durere din corp ma face sa mă gândesc ca sunt însărcinată
din câte am spus,voi ce credeți? îmi doresc totuși răspunsuri calme și nu glume urate sad chiar nu am vreo femeie în viața mea care sa mă îndrume sau sa ma sprijine cu o vorbă, mama mea este decedata iar eu nu pot vorbi așa ceva cu tatăl meu, intru în pământ de rușine.

10 răspunsuri:
| andradamatei075 explică:

Mai menționez faptul ca primul contact de pe 25 a fost cu două zile înainte de ovulație iar cel de pe 1 în penultima zi de ovulație
ovulația mea a început pe data de 27 decembrie și s-a sfârșit pe data de 2 ianuarie

| GygyDuru a răspuns:

''in caz de orice eventualitate mereu cand simte ca ejaculează scoate penisul ''
Sigur nu trebuie sa fie problema. Doar l-a scos!
''nu sunt deloc capabilă de a avea un copil '' Mergi la medic, monteaza un sterilet si distractie placuta. Iti poti face de cap cum doresti. Nu mai e nevoie sa o scoata!

| andradamatei075 explică (pentru GygyDuru):

Dacă aș avea posibilitatea aș face o însă nu există această posibilitate financiară

| mihai69 a răspuns:

Ce te împiedică să mergi la ginecolog?!?

| andradamatei075 explică (pentru mihai69):

Banii

| SkandallKamataru a răspuns:

Pai daca o face cu prezervativ de ce rahat o mai scoate? laughing
Si daca o face cu prezervativ si o scoate, cum rahat sa fii insarcinata te-ai bolunzit la cap? rolling on the floor rolling on the floor
Sanse de 0 la suta, nu mai visati cai verzi pe pereti, daca tot esti asa paranoica cumpara-ti un test de sarcina si il faci dimineata la prima urina.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns (pentru andradamatei075):

Și medicamente cu ce ai cumpărat?!?

| codrinbakasigmadaddy a răspuns:

Eu iti sugerez s-a nu mai frecventezi sexul vaginal si s-a practici sexul anal/oral deoarece nu mai ai speramte, ma ciocoflender

| Dodoco a răspuns:

Buna! Eu nu cred ca esti insarcinata, avand in vedere faptul ca te ai protejat. Ceea ce tu povestesti oricum nu suna bine, secretiile acestea nu sunt normale. Trebuie sa mergi la medic. Fa ti o trimitere la ginecologie de la medicul de familie