Buna, Kasandra!
Situatia ta e destul de complicata. Eu zic totusi sa petreci mai mult timp cu el, si sa ii arati ca se inseala, ca nu ai fite. Daca tot nu vrea sa inteleaga si sa te cunoasca, inseamna ca nu te merita, si chiar nu-l intereseaza o posibila relatie intre voi 2. Ai mai putea incerca sa discuti cu el intre 4 occhi, sa-l intrebi de ce te considera fitoasa. Cam asta ar fi. Daca nu funtioneaza nimic, cred ca e cazul sa-l uiti, pentru ca probabil are o prietena si nu e deloc interesat de tine.
Succes!
Poi nu vreau sa te superi dar eu cred ca nu te mai place. dar totusi cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el intre 4 ochii si sa ii spui ca nu esti fitoasa si sail intrebi de ce are acest comportament. lucrurile se vor rezolva cel mai bine daca vorbiti fata in fata. succes
Baga-l mai mult in seama si fii draguta si incearca sa nu ii raspunzi la nervii daca el e arogant, poate se schimba situatia, cere-i id etc
Aratai ca nu ai fite intreaba-l dc crede asta despre tine vb cu el zambestei sa vada ca esti de trebuie. poate ca e supart ca ai plecat si nu tine leg cu tine