| butterfly2013 a întrebat:

Cititi poate ma puteti ajuta! Prietenul meu mereu imi spune ca asteapta ceva mai mult de la mine mai multa atentie, eu stiu cum sa i-o daruiesc, da nu vreau sa fac asta ca astept de la el primul pas.Cum sa-l fac sa intaleagaca eu sint fata am nevoie de afectie, gingasie, iubire si cind voi primi asta voi rs cu aceeasi moneda.(aproximativ asa a spus si el ca asteapta d ela mine primul pas).

14 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul vrea sex.

| Andandut a răspuns:

Daca daruiesti, primesti.

| FallenDemon a răspuns:

Iti dai seama ca daca nu faci tu primul pas o sa ramaneti tot asa nu o sa faca nimeni nimic si pana la urma o sa va plictisiti pentru ca a disparut pasiunea... O god mai poti lasa de la tine si sa incepi tu sa-i areti afectiune, sau daca nu vrei asta poarta cu el o discutiei si spune-i ca tu vrei sa-i oferi afectiune, dar preferi sa faca el primul pas.
Comunicarea e baza in orice relatiewinking Sper ca te-am ajutat.

| DyNo a răspuns:

Sfatul meu este sa-i dai tu mai multa iubire, afectiune etc., poate te va rasplatii cu aceeasi moneda.
Daca nu o va face, explica-i ca asta vrei si tu de la el.

| Azµre a răspuns:

Câți ani aveți? V-ați început viața sexuală? Spune!

| butterfly2013 explică (pentru Azµre):

Eu 16.el 20, ..Nu avem numai 2 luni si nici nu sint pregatita

| Azµre a răspuns (pentru butterfly2013):

A și în 2 luni el îți cere ceea ce spui tu acolo? Și tu îți bați capul? El ar fi trebuie să fie acela care să facă primul pas.

| butterfly2013 explică (pentru Azµre):

Asta si normal.da nu vada as ceva de la el.ori nu vrea sa arate, ori chiar nu are idee

| Azµre a răspuns (pentru butterfly2013):

Are 20 de ani gândește tâmpit, el chiar dacă te-ai da pe langă el să îl pupi să-l mângâi sau ceva te va repezi. El ar vrea mai mult de atât sunt sigur.
Dovadă că dacă tu i-ai pune mâna pe pantaloni în dreptul instrumentului ar fi cel mai fericit. Dacă nu ar vrea asta ar sări în sus și ar zice că nu vrea asta.

| Hevnoraak a răspuns:

Și dacă nu lași de la tine cum vrei să vă înțelegeți?
Sfatul meu dă-i puțin mai multă atenție vezi cum reacționează.

| Nelamuritul a răspuns:

Nu gandesti bine poate pentru el ii ca un teste vrea sa vada daca te intere de el si normal lucrurile astea asr trebui sa fie reciproce.

| TheBrainiac a răspuns:

Vai de capul vostru, nu stiti voi care e mai orgolios. Mai lasa si tu dupa el. Si barbatii au nevoie de afectiune, gingasie etc. El a facut primul pas cand te-a abordat si a devenit prietenul tau. Acum se asteapta la mai multe de la tine ca sa vada ca a facut alegerea potrivita. Asa ca, dovedeste-i ca poate sa aiba incredere in tine si nu mai fii asa orgolioasa.

| AndreiBolos a răspuns:

Daca iti place de el mult, fa tu sacrificiul primului pas, si vezi cum decurg treburile.

| Bibbi1912 a răspuns:

Pai iesi mereu cu el..si daca puteti duceti.va acasa unul la celalalt..Adica tot odata fiti si prieteni buni, nu numai iubiti, ca asa iti poate fii rusine sa faci unele lucruri cu el. Cunosc un cuplu care au vreo 2 ani impreuna si sunt destul de mici el 15, ea 14 si stau mereu impreuna.