Blocheaza l este un obsedat, nu te iubeste si vrea doar sa isi satisfaca nevoiile lui sexuale fara sa tina cont de parerea ta sau de sentimentele tale, in fața lui nu esti decat o altă aventura, face sex cu tine si dupa te părăseste cum a facut cu altele.
Nu accepta. Tatal nostru ceresc a inventat sexul sa fie practicat numai in cadrul casatoriei, intre persoane care s-au dedicat una aleia pentru toată viata. Mai bine roaga-te lui Dumnezeu ca la timpul pe care El il considera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.
E doar o schemă; vrea doar sex.
Depinde de tine dacă i te oferi sau nu.
Părerea mea este că nu merită.
Nu asta este adevărata relație dintre un bărbat și o femeie. Nu asta e adevărata viață.
Draga Andreea știi expresia din firmele horror: RUN? No, pai așa sa faci și tu. Fugi mai repede inclusiv decât poate îngerul tău ocrotitor sa zboare. Îmi pare foarte rău că măgarul ăla ne-a băgat pe toți, bărbații în aceeași oală. Acela nu este un "bărbat". Între bărbați genul acesta de persoane se numesc lab*gii. Un bărbat are decență și respect pentru femeia pe care vrea sa o cucerească. Și muncește la asta: o complimentează, o face sa se simtă importanta, frumoasă, atrăgătoare etc. In nici un caz nu o plimba de doua ori cu mașina și apoi se da rănit la pat (dar nu e rănit când e vorba de sex). Genul de aventurier. Daca iese bine, daca nu incerca altundeva. Nu e material pentru o relație serioasă daca nu arata asta. Sunt destui bărbați în lumea asta și evident, destule femei. Choose wisely. Personal daca as fi fata și în locul tău, l-aș mângâia cu un genunchi in boașe și asta la vista. Baftă.
Barbatii nu se "conecteaza" emotional cu o femeie prin sex, de obicei, cand cineva se grabeste sa faceti lucrul asta nu te vede ca pe ceva serios ci doar pe moment. Pe langa asta, nici macar nu isi da interesul sa faca intalnirile ceva nou ca sa "merite" sa ii acorzi privilegiul asta, sa nu mai zic ca timpul in care va cunoasteti e mic.
Daca ii spui "nu", ce o sa faca? Daca chiar simte ca nu mai poate, se poate satisface si singur pana cand prinzi mai multa incredere in el si accepti ideea asta, desi cred ca stii ca el nu te vede ca pe o iubita.
Dragă Andreea, din ce relatezi reiese faptul ca el vrea să te folosească și atâta tot, te folosește doar sexual și nu vrea nimic serios, ce zice el ca se conectează prin sex și să fi tu asumată ca să-i demonstrezi că-l placi sunt doar minciuni ieftine ca tu să pui botul și să-i cedezi să-i cazi la așternut! Nu face asta, el doar se folosește de tine ca să nu apeleze la alte fete le bani, te vede prea naivă!
Nu este adevărat, eu mă atașam de fete fără sex.
Nu merită să îți faci relație, de multe ori relațiile se încheie cu despărțirea, aducând suferință enormă. În plus, poate dai și peste cineva gelos sau care îți face alt rău, distrugându-ți viața. Încercați să hrăniți cât mai puțin arhonii (în caz că ei există), ok? https://www.reddit.com/......g_up_some/
Și mai există și riscul natalității! Doamne ferește să aveți copii! Vă implor, nu faceți greșeala asta! Viața nu este mai bună decât un ciob de sticlă spartă de care te și ferești să nu îți intre în picior: https://ro.wikipedia.org/wiki/Antinatalism Eu am avut zeci de tentative de sinucidere până acum și am suferit enorm din mai multe cauze. De exemplu, la un moment dat am crezut cu toată ființa că am omorât oameni cu puterea gândului. 10 ani din viață mi-am petrecut fiind chinuit îngrozitor în fiecare zi de mustrări de conștiință pentru diferite chestii.
Acum sunt mai bine, dar nu am uitat cât am suferit. Din cauza unui alt eveniment am simțit furie, tristețe și neputință în mod obsesiv, în fiecare zi, timp de doi ani. De ce să jucați la noroc cu viața unui copilaș? Natalitatea este un lucru îngrozitor! Informați-vă mai bine despre antinatalism înainte să faceți un pas așa mare, căutați și păreri contra natalitate, ca să fiți pe deplin informați. De ce să forțezi un suflețel nevinovat să vină în închisoarea asta numită Pământ? https://www.reddit.com/......g_up_some/ La acest ultim link mai adaug și pericolul de a avea fată, atunci ea va fi privită ca un obiect sexual de către bărbați (încă există mentalitatea asta) și va sta în teamă constantă să nu fie violată. De ce i-ai face asta propriului tău copil? Cum spune și marele filozof profesor David Benatar, există oameni care regretă că s-au născut, dar nu există niciun om care regretă că nu s-a născut.
O mare abureală din partea lui. Singura opțiune a masculului este să marcheze, după care se mai gândește ce va face în continuare sau care va fi următoarea victimă. Să-ți spun ce aș face eu? I-aș da block la telefon, block la rețele de socializare. Dacă i s-a aprins ceva în suflet pentru tine, te vei trezi cu el la tine la ușă, cerându-și scuze că s-a grăbit și a fost mitocan. Dacă nu, îi vei descoperi caracterul adevărat. Așa că dacă nu vrei să te vezi în ceva filmări pe site-uri pentru adulți, fă cum am zis mai sus.
Eu zic să fi enorm! De atentă! și să nu fi inconștientă! să nu pui botul la vrăjeala! lui de doi lei! Nu! Te lăsa aburită! Fraierită! Dusă cu vorba! De toți ciuruiți care caută! Fete! și femei serioase săle Consume! Folosească! Să-și bată joc de inima și sufletul lor!
Eu zic să stai departe de el! Te vrea pentru trupul! corpul! Tău! Nimic altceva! Dacă îi oferi! Ce el doar atât vrea să obțină de la tine! Atunci! Ești om bun! Fată bună cuminte! Nu te lăsa folosită! Stai departe invidizi! Ca ăsta!
Un bărbat un băiat când iubește cu Adevărat! Din toată inima și tot sufletul lui! Niciodată nu se va rezuma, doar la ce are o femei în pantaloni!
Orice Bărbat Băiat serios Ne dorim vrem cu toată inima și tot sufletul nostru, o familie! și pentru asta neam dat și viața! totul pentru familia noastră!
Jegule ăla care a rostit cuvintele alea infecte! "Câ toți bărbați se atașează prin sex" Din cauza lui ăsta! Ajunge relațiile! căsnicile! Destrămate! își bat joc de fete și femei, iar ele după ne crede pe toți la fel!
Dragi Domnișoare! și Doamne fete și femei! Nu toți Băieți Bărbați, sănt ca, nenorocitul ăla! microbiomic! El a încercat săte folosească pentru trupul și corpul tău și ca săi iasă lui ca pe blat și ca unsă treaba! Nea băgat pe toți în aceeași oală!
anonim_4396 întreabă:
codrinbakasigmadaddy întreabă: